Kineski horoskop: Kome Godina Svinje donosi uspjeh i napredovanje?

godina svinje

Ciklus od 12 kineskih znakova zodijaka završava simbolom Svinje. Upravo ove godine od 5. veljače prema kineskom kalendaru počinje era vladavine Zemljane Svinje čime će završiti jedan veliki ciklus. Zemljana Svinja  simbolizira napredak, sreću i prilike za uspjeh te financijski boljitak.

Prema kineskom horoskopu slijedi razdoblje kada se svima preporučuje “staviti točku na i” na aktualne odnose, poslove ili komunikacije koji vas ne zadovoljavaju. Dakle, preporučuje se završiti ili prekinuti sve veze koje vas na bilo koji način opterećuju. Preporučuje se okončati sa svim odnosima koji vam donose negativnu energiji. Tada će lakše biti poduzimati nove korake i uočavati nove prilike te osmisliti novi planovi za budućnost.

Godina Zemljane Svinje svim će znakovima donijeti ljubav, sreću i optimizam budu li ponuđene prilike koristili razumno i odogovorno. Svima se preporučuje okružiti se pozitivnim osobama, te oprez prilikom konzumacije hrane kako ne bi došlo do nakupljanja suvišnih kilograma. Svim znakovima stoga se prepoučuje i redovita tjelovježba.

Godina Zemljane Svinje će biti posebno sretna za osobe rođene 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995. i 2007. godine.

Vladavina Zemljane Svinje trajat će do 24. siječnja 2020 godine.

Ostavi komentar