Dvije mlade žene pronađene zamrznute u škrinji

Henriett Szucs.
Henriett Szucs, photo: Met Police

Čak dva ubojstva i slična stravična scena onoj koja se nedavno dogodila u našem međimurskom Palovcu, proteklih dana potresa Englesku. Policija je u istočnom Londonu sasvim slučajno na prijavu stanara protiv svog susjeda, nakon pretresa kuće pronašla krajem travnja dvije po svemu sudeći ubijene ženske osobe u zamrzivaču. Obje su bile obučene prilikom pronalaska. Nekako su spojene jedna uz drugu, nakon što su po svemu sudeći bile teško ozlijeđene ili ubijene i zamrznute u škrinji.

Mary Jane Mustafa Foto: Facebook

Prva je identificirana Mary Jane Mustafa (38), majka troje djece, dok je u utorak objavljen identitet druge žrtve. Riječ je o mađarskoj državljanki Henriett Szucs (34) koja nije imala fiksnu englesku adresu. Mađarica se navodno zadnji put čula s nekim u njezinom rodnoj zemlji 2016. godine.

Iako još nema službene objave o uzrocima smrti, navodno su obje žene pretrpjele višestruke ozljede.

“Način na koji su umrle doista je šokantan i naše sućut ide prema prijateljima i obiteljima tih žena”, objavila je lokalna policija.

Stan u kojem su pronađene žene dovodi se u vezu s dilanjem droge, a uhićeni muškarac (34) čiji je bio stan, uhićen je, ali za sada nije optužen za ubojstvo, već se sumnjiči zbog sprečavanja zakonitog i pristojnog ukopa mrtvog tijela, što naše zakonodavstvo izgleda da ne poznaje kao kazneno djelo.

Nalazi se u zatvoru i prvo pojavljivanje na sudu mu je zakazano već za 29. svibnja.

U tijeku je velika kriminalistička istraga, a policija je zatražila od svih koji su ih poznavatelji da se jave kako bi rekonstruirali što se događalo u njihovom životu.

 

Ostavi komentar