6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Vladimir Canjuga novi trener MRK Čakovec

Muški rukometni klub Čakovec danas je na novinarskoj konferenciji predstavio novog trenera te planove za iduću sezone. To će biti Vladimir Canjuga poznati i iskusni trener iz susjednog varaždinskog kraja koji je između ostalog vodio hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju, ali i čakovečki Pipo IPC u njegovim najboljim danima.

Press konferencija MRK Čakovec na kojoj je predstavljen novi trener

Uvodnu riječ održao je predsjednik kluba Davor Varošanec koji je predstavio novo trenersko ime na klupi Čakovčana.

Novi trener Čakovca je poznati hrvatski stručnjak Vladimir Canjuga koji je u svojoj karijeri postigao mnoge značajne rezultate. Uz rad u muškoj i ženskoj reprezentaciji, Canjuga je bio trener EKOL Ivančici, Pipo IPC-u, Varteks Di Capriju te posljednjih sedam godina u ŽRK Koka.

Uz novog trenera, predsjednik Varošanec predstavio je ambiciozne klupske planove te najvažniji cilj – ulazak u Premijer ligu. Riječ na konferenciji dobio je Ivan Horvat koji je predstavio rad škole rukometa te najavio veliki Međunardoni turnir Pozoj. O financijskom stanju govorio je Dražen Špoljarić.

Također, uz trenera Canjugu bit će trener vratara Mario Posarić i novi tehnički direktor Nikola Petek, dosadašnji aktivni igrač.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE