Vizinger se vratio u prvi sastav Wolfsbergera koji u sjajnoj formi stiže na megdan Dinamu u Maksimir

Dario Vizinger nakon zaliječene srećom lakše ozljede koljena koju je zaradio u dresu naše mlade reprezentacije na teškom travnjaku grčkog Patrasa, vratio se ove nedjelje u početnu postavu Wolfsbergera austrijskog bundesligaša koji je slavio još jednu uvjerljivu pobjedu u gostima 3:1, ovaj put protiv Admire u domaćem prvenstvu.

Vizinger je odigrao 60 minuta utakmice u kojem je njegova ekipa već u prvom dijelu povela 3:0 i rutinski utakmicu privela kraju.

Tako Wolsfberger i naš međimurski napadač u odličnom raspoloženju s popravljenim plasmanom u prvenstvu i kao iznenađujući lider skupine Europske lige sa 4 boda, stižu u četvrtak u Zagreb. Dinamo koji ima samo 2 boda, stoga igra jednu od dvije super važne utakmice i mora pobijediti ako želi ozbiljno konkurirati za daljnji plasman.

Wolfsberger se i ove sezone pokazuje kao ekipa koja se ne smije podcijeniti, a posebno je opasan u gostima što je prošle sezone dokazao sjajnom pobjedom protiv Borrussije (M), a u četvrtak protiv Feyenoorda.

Stoga će Dinamo morati odigrati na puno višem nivou nego je to dosad bio slučaj, a nadamo se da će u Maksimiru priliku dobiti i naš ‘Vizi’ i upoznati još jednom cijelu našu javnost sa svojim talentom i golgeterskim nosom. Neka pogodi, ali da tri boda upiše Dinamo npr. s rezultatom 4:2.

Foto: AC Wolfsberger

 

Ostavi komentar