7.2 C
Čakovec
Utorak, 23 travnja, 2024

Visoka pobjeda Međimurja protiv Zeline na turniru u zagrebačkoj Dubravi

Na memorijalnom turniru ” Drago Parać ” u zagrebačkoj Dubravi, Međimurje je protiv Zeline odigralo drugu utakmicu u svojoj skupini. Čakovečka ekipa nametnula se od prve minute i povela lijepim golom mladog Jakšića koji je bio precizan s visine kaznenog udarca u 2. minuti.

U 17. minuti već je 2 : 0, a na pas Fadića, Munivrana, s nekih osamnaest metara ljevicom pogađa donji kut vratara Zeline. Igrači trenera Kristića i dalje dominiraju te pokazuju tko je gazda na terenu pa u 38. minuti vode već s 3 : 0 prekrasnim golom Tkalčića na dodavanje Munivrane .

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, u 48. minuti, novopridošli Marcijuš na pas Malenovića povisuje na 4 : 0. U 62. minuti Zelina smanjuje na 4 : 1 golom Ovčara. Igrači Međimurja, na kvalitetnom terenu s umjetnom travom, potom opet pojačavaju ritam i pogocima, glavom, Ptičeka u 78. i Hranilovića u 81. minuti postavljaju konačni rezultat 6 : 1. Međimurje je igralo u slijedećem sastavu : Nemec – Pajić, Ptiček, Pušić, Branilović – Fadić, Jakšić – Trojak, Tkalčić, Mohenski – Munivrana (još su igrali u drugom dijelu : Galoši, Brcković, Režić, Hranilović, Novoselec, Zanjko, Malenović, Marcijuš ) .

Slijedeću utakmicu na turniru, Međimurje igra u utorak 12. veljače protiv domaćina turnira Dubrave koja ima također dvije pobjede i njihov međusobni susret odlučit će o finalistu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE