3.7 C
Čakovec
Srijeda, 17 travnja, 2024

Veliki uspjeh ČPK-a na Regionalnom prvenstvu Hrvatske

I dok je cijela sportska Hrvatska poluzatvorena zbog epidemioloških mjera, dobre vijesti stižu iz Čakovečkog plivačkog kluba.

S posljednjeg natjecanja, Regionalnog prvenstva Hrvatske Regije IV, Čakovčani su kući donijeli nevjerojatnih 47. medalja. Domaćin Regionalnog prvenstva u 25-metarskom bazenu u subotu 21. i nedjelju 22. studenoga bio je Sisak.

Boje ČPK-a branilo je devet natjecatelja, pet plivačica (Ema Medved, Marta Horvat, Vida Kolarić, Anja Tušek i Sara Puklavec) i četvorica plivača( Kristijan Stunković, Tin Furdi, Matija Tropša i Borna Bičak).

Trener Antonio Šantek kazao je kako su i dečki i cure bili na visini zadatka.

– Očekivali smo dobar vikend, ali ovakvi rezultati su nadmašili sva naša očekivanja. Osim u pojedinačnim disciplinama, kojih je bilo 16 u kategorijama mlađih juniora, juniora i seniora, dobri smo bili i u štafetama. Ušli smo u odličnu formu, nadam se kako ćemo se moći i dalje natjecati i trenirati, poručio je Šantek.

Prvenstvo regije je bilo i izlučno za nastup na nacionalnom prvenstvu kojeg su izborili: Kristijan Stunković, Tin Furdi, Adam Šinjori, Fran Kovačec,Sven Furdi, Matija Tropša Ema Medved, Marta Horvat, Vida Kolarić, Sara Puklavec i Meri Furdi

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,193FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

DJ Nebraska

Urnebesni show Ivana Šarića ne bira žrtve

Vremenska prognoza: Promjenjivo i svježe

Ivan Šarić stand up