Usprkos porazu protiv Varaždinki, odbojkašice Kaštela odigrale su odličnu polusezonu

Završio je prvi dio sezone za odbojkašice Kaštela iz Pribislavce. U posljednjem kola prve prvenstvene dionice, 1. B odbojkaške lige ugostile su susjede iz Varaždin Kitro i nažalost izgubile 1:3, iako je susret mogao završiti obrnutim rezultatom u korist naših odbojkašica. Međutim, kao novajlija u višoj ligi, ukupan dojam prvog dijela prvenstva je iznad očekivanja.

Početak prvog seta protiv Varaždinki, donio je izjednačenu igru do polovice seta a drugi dio seta pripao je gostujućim igračicama te osvajaju set sa 25:15. U drugom setu bude se Kaštelanke od samog početka dobro serviraju i drže prednost do kraja seta i pobjeđuju sa 25:20. Treći set Kaštelanke nastavljaju sa dobrom igrom kao i u drugom setu,vode 9:4, 20:17 i serviraju za set kod rezultata 24:22. Nažalost, nisu uspjele dobiti odlučujući poen. Gostujuće igračice kraj seta igraju bez greške te okreću set i pobjeđuju sa 28:26.
Četvrti set Kaštelanje ne uspijevaju ponoviti igru iz prijašnih setova i varaždinske igračice osvajaju set sa 25:20 i pobjedu 3:1.

Naše igračice opet su imale sjajnu podršku s tribina beličke dvorane, ali ovog puta ni njihova pomoć nije bila dostatna za pobjedu.

Navijači Kaštel
Navijači naših odbojkašica u dvorani u Belici opet su stvorili sjajnu navijačku atmosferu

Kaštelanke na kraju jesenskog dijela prvenstva zauzimaju 6. mjesto sa šest pobjeda i pet poraza uz osvojenih 19 bodova. Iako su nova ekipa u drugom razredu hrvatske odbojke, pokazale su da kvalitetnim i predanim radom i pristupom, uz odlično vođenje trenera Marka Obadiča, mogu ravnopravno igrati sa svim ekipama lige.

ŽOK Kaštel igrao je u sastavu: Laura Frančić, Dina Sabol, Željka Obadić, Ljerka Herman, Iva Bulović, Inka Varga, Ema Frančić, Mateja Posavec, Tija Budiša, Mirjana Varga Matea Knezić, Petra Prprović, Anja Šmitran i Mirna Kamenić. Trener: Marko Obadić.
OK Kitro Varaždin stigao je do pobjede u sastavu: Karla Grudinić, Ivana Skočibušić, Saša Novak, Tamara Đolonga, Ana Novak, Leonarda Inkret, Lara Malović, Lea Kečar, Martina Novak, Neva Bartolec, Saška Dežmarić, Lana Poljak, Sara Pevec i Ivana Nezić. Trener: Ivica Đolonga.

Slijedi mali predah, pa pripreme i treninzi za nastavak sezone, a prvi slijedeći susret Kaštelanke su domaćini ekipi HAOK Mladost II početkom veljače 2019.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE