6.1 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

U triler završnici Zrinskice do nova dva boda i petog mjesta

Trideset sekundi prije kraja  Lea Vukojević postiže pobjedonosni gol za Zrinski , a u zadnjoj akciji gošći ključnu loptu brani Marta Kozjak i bodovi ostaju u Čakovcu.

Teže od očekivanog su domaće rukometašice  došle do pobjede protiv Murvice koju su nedavno na gostovanju pobijedile 34 : 28.

Iako su dobro počele imale stalno vodstvo , u jednom trenutku plus četiri (9 : 5) ali i previše promašaja Murvica do kraja poluvremena uspijeva poravnati (17 : 17).

U drugom dijelu gošće su te koje vode igru ,a domaće zbog slabe koncentracije zarađuju isključenja Pajić i Gavrić ). Kad je Murvica sedam minuta do kraja povela s dva gola razlika (26 : 28) činilo se da bodovi

odlaze u goste . Međutim iskusni domaći strateg Goran Mrđen uspio je uzdrmati svoje igračice koje

do kraja fanatičnom borbenošću preokreću rezultat . Na gol umjesto Anje Žvorc dolazi Marta Kozjak koja s par dobrig obrana ulijeva samopouzdanje ekipi, a u posljednjim sekundama skida zicer za pobjedu

svoje ekipe 30 : 29.

Kod Zrinskog najefikasnije su bile Vukojević i Gavrić s po 9 golova ,Car 6 , Resman 4 te Pajić i Balić s po1 golom.

Zrinski je sada na tablici peti sa 17 bodom , s bodom manje od četvrtoplasiranog Bjelovara . U slijedećem kolu slijedi gostovanje kod Splita 2010 . (izvjestio: Miljenko Dovečer)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,205FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE