5.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

U režiji Jozefa Kuqia Međimurje savladalo Mladost Komet u Kupu

U četvrtfinalu Kupa MNS-a u Prelogu su gledatelji prisustvovali zanimljivoj utakmici punoj preokreta i vidjeli čak sedam golova.

Povelo je Međimurje golom najboljeg igrača na današnjoj utakmici Jozefa Kuqija koji pogađa na dodavanje Škvorca u 16. minuti. Na poravnanje se nije dugo čekalo, četiri minute kasnije iz kaznenog udarca precizan je Elvis Sabol i remijem ekipe odlaze na odmor.

U nastavku prvo preokret domaćih kada Sabol  u 50. minuti iz slobodnog udarca izvanredno prebacuje živi zid i Jesenović vadi loptu iz mreže. Taj gol kao da je pokrenuo čakovčane koji drugim golom Kuqija u 54. izjednačuju na 2:2. Dvije minute kasnije Kuqi iz slobodnog udarca pogađa Hranilovića koji glavom zabija za 2:3, da bi u 60. minuti već bilo 2:4. Opet je na djelu Kuqi koji iz kornera ubacuje na glavu Škvorcu za povećanje rezultata.

No tračak nade igrači Mladost Kometa imaju nakon što je Denis Golubić koji je ušao u igru smanjio u 84. minuti na 3:4. To je bio i konačni rezultat u utakmici koju je po lijepom vremenu pratilo oko 200 gledatelja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE