6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

U otvorenoj borbi Međimurje i lider 2. HNL remizirali u Čakovcu

Međimurje je i poslije petog kola neporaženo, ali još jednom je remiziralo na domaćem terenu, ovaj put protiv lidera 2. HNL Hrvatskog Dragovoljca 1:1.

Obje ekipe imale su prilike za pobjedu, posebice gosti, ali vratari su spašavali u završnici svoje mreže.

Domaći Jesenović u dva navrata kad su gostujući napadači nakon kontre bili oči u oči s njim, tako da je na kraju igrač utakmice, iako je mogao i bolje reagirati kod gola gostiju. Ali i puleni našeg trenera Vincetića imali su dvije odlične prilike u samoj završnici za sva tri boda.

Međimurje je dominiralo prvih pola sata, povelo golom Igreca iz penala u 18. minuti i dojam je da su još malo bili precizniji i odlučniji u završnim dodavanjima da bi vodili s više od 1:0.

Gosti nisu opravdali u prvih 45 minuta igre lidersku poziciju, ali su mogli poravnati kad su domaći malo stali. Jesenović je u svojoj prvoj pravoj intervenciji u 35. minuti dobro blokirao Horvata na ziceru.

U nastavku potpuno otvorena utakmica. Dragovoljac je već u 48. minuti poravnao nakon gužve, ali nakon toga se povukao i opasno prijetio iz kontri.

Domaći su pleli mrežu, ali nisu koristili opet razigranog Igreca koji je posebice u završnici stvorio nekoliko opasnih situacija, a najbolju je imao Havelka u 88. minuti. Petljao je umjesto udarca s 7-8 metara od gola i sve je propalo.

Međimurje je išlo po sva tri boda, ‘na sve ili ništa’, tako da je bilo puno prostora za goste koji su se branili i igrali samo kontranapad. Imali su napadači Dragovoljca dvije velike meč lopte, kao i naši koji su također mogli zabiti u samoj završnici. Blistala su oba vratara i ostalo je realnih 1:1.

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE