15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

U golijadi Zrinskice protutnjale Umagom

Nakon neugodnog poraza od Dalmatinke, rukometašice Zrinskog, brzo su se vratile na pobjednički kolosijek. Iz Umaga se vraćaju s vrijedna dva boda uvjerljivom pobjedom. Doduše, sam početak utakmice nije naslućivao na takvo što budući da je Umag u prvih desetak minura imao prednost čak 8 : 2. Srećom, uslijedila je serija s devet uzastopnih golova Zrinskog bez primljenog i u 14. minuti čakovčanke su povole 8 : 11. Još jednom su se domaće rukometašice vratile u igru kada u 23. minuti vode 17 : 15 i to im je bilo sve. Do kraja poluvremena, u utakmici s jako puno golova, Zrinski ponovo preokreće i na odmor Mrđenove igračice odlaze s tri gola prednosti (18 : 21) .

U drugom dijelu prednost Zrinskica se samo povećavala da bi u nekoliko navrata bila plus sedam (27 : 34 i 31 : 38) i utakmicu bez problema privode kraju za sigurnu pobjedu 33 : 39.

U ovoj golijadi za Zrinski su se, s po devet golova, upisale Gavrić i Car, Pajić i Vukojević postigle su po sedam, Resman i Balić po tri gola, a jedan je zabila Pavlović .

Tako su na najbolji način čestitale rođendan svojoj suigračici, vratarki Anji Žvorc.

U slijedećem kolu naredni vikend u Čakovec dolazi Murvica i očekuju se novi bodovi.

Foto : FB Zrinski

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE