4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Tradicionalni novogodišnji turnir: SK Katarina Zrinski osvojio 10 medalja

Streličarski klub „Katarina Zrinski“ Čakovec tradicionalno svake godine organizira prvi turnir iz kalendara Hrvatskog streličarskog Saveza.

To je dvoranska disciplina u kojoj se puca 2 puta po 10 serija na 18 metara. Na ovom turniru nastupilo je oko 60 streličara iz 14 klubova Hrvatske i Slovenije.

Iz našeg kluba „Katarina Zrinski“ nastupilo je 14 natjecatelja i pri tom su osvojili 10 medalja. U stilu tradicionalni luk kategorije djevojčica do 12 godina Dina Posavec osvojila je zlatnu medalju, dok u kategoriji djevojčica do 14 godina Tena Mikolaj  osvaja zlatnu medalju a Karla Sklepić osvojila je srebrnu medalju. U kategoriji kadetkinja Ana Žuti osvojila je zlatnu medalju. Među seniorima odlično su pucala oba naša predstavnika pa je Nenad Nemec osvojio zlatnu medalju a Jan Miljan u svom prvom seniorskom nastupu osvaja srebrnu medalju. 

U stilu Olimpijskog luka kategorije dječaka do 12 godina Dino Zgrebec osvojio je zlatnu medalju. Među juniorkama odlično je pucala Lana Žnidarić i osvojila zlatnu medalju a uspjela je pri tom ostvariti i normu za nastup na državnom prvenstvu, Marta Galina osvojila je brončanu medalju. U konkurenciji seniorki također dobro je pucala Mija Mance i na kraju osvojila brončanu medalju, dok je Ivana Topolnjak zauzela 4. mjesto a Dijana Topolnjak zauzela je 5. mjesto. Među seniorima Karlo Cilar zauzeo je 7. mjesto a Luka Knezić  zauzeo je 9. mjesto. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE