13.8 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Težak udarac za Muru: Naš Luka Bobičanec nije otputovao u Talin na utakmicu Europske lige

Luka Bobičanec, međimurski nogometaš rodom iz Sivice nije otputovao zajedno s ostatkom ekipe slovenskog prvoligaša Mure na kvalifikacijsku utakmicu Europa lige koju igraju u Estoniji.

Slovenski mediji navode ovu vijest kao težak udarac za slovensku momčad za ovu europsku utakmicu u kojoj nema popravnog, jer se igra samo jedan susret.

Također se medijski špekulira zašto Bobičanca nema u ekipi, jer nije prijavljena njegova ozljeda nakon odlične utakmice i gola kojeg je postigao u Celju.

Slovenski portali navode da bi u pitanju mogla biti samoizolacija jer je na testiranju bio pozitivan na koronavirus ili je bio bliski kontakt igrača koji je pozitivan.

Naime, NŠ Mura je ranije priopćila da je nakon testiranja svih članova ekipe prije nego je otputovala za Talin, gdje igra protiv Nomme Kalju, u okviru obveznog Uefinog protokola, jedan test bio pozitivan.

Nisu objavili o kome je riječ zbog poštovanja privatnosti u ovom slučaju.

O tome su obavijestili UEFA, NZS in NIJZ, a epidemiolozi su odredili karantenu za dva člana ekipe, pozitivnog na koronu i njegovog bliskog kontakta.

Bilo kako bilo, našem Luki želimo što brži povratak u ekipu Mure ili možda neki novi iskorak u vidu transfera u neku jaču ligu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE