Težak poraz Međimurja u Zagrebu od Rudeša

U 1. kolu nastavka prvenstva 2. HNL Međimurje je gostovalo kod Rudeša i doživjelo visok i uvjerljiv poraz 6:1.

Utakmica je riješena u prvom dijelu, a već u 2. minuti prilika domaćina kada Jesenović brani zicer Abdurahimija. Najopasniji domaći igrač Besart Abdurahimi međutim ne griješi u 15. minuti kad volejem s 11-12 metara postiže prvi od svoja tri gola.

Do povećanja vodstva domaćin dolazi u 23. minuti prekrasnim golom Šarića koji prebacuje živi zid preciznim udarcem s oko 23 metra. Na 3:0 povećava Abdurahimi nakon što je dobio loptu iza zadnje linije Međimurja, sam izlazi na Jesenovića s lijeva i pogađa suprotni kut.

Početkom drugog dijela trener Međimurja Kovačević uvodi tri nova igrača, Hlišća, Kuzminskog i Hasanovića, međutim u 49. minuti Rudeš povećava vodstvo na 4:0, a hat-trick postiže Abdurahimi. Dvije minute kasnije već je visokih 5:0, a gol na asistenciju najboljeg igrača na utakmici Abdurahimija postiže Kolega.

Nakon toga Rudeš je prepustio inicijativu Međimurju i prijeti iz kontri i iz jedne od njih nakon kornera Muić u 67. minuti povećava vodstvo na 6:0.

Do kraja utakmice Međimurje pokušava postignuti barem počasni gol što i uspijeva napadaču Hasanoviću koji u svom debiju zabija za konačnih 6:1.

Nakon ovog katastrofalnog poraza Čakovčane u nadolazećem tjednu čekaju dvije domaće utakmice, u srijedu zaostala sa Sesvetama i slijedeće subote  sa Cibalijom. (d)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE