Teniski klub Prelog nudi pregršt događanja u srpnju

Od početka pa sve do kraja mjeseca srpnja Teniski klub Prelog nudi pregršt događanja za sve uzraste.

Prvi vikend u mjesecu održat će se Regionalni turnir iz kalendara Odbora Sjever do 12 i 14 godina, a iz kluba sve pozivaju da dođu pogledati buduće generacije igrača.

Drugog vikenda u srpnju TK Prelog održat će Otvoreno prvenstvo parova u kategoriji muškarci, mix i dame. To će biti dvodnevni turnir, a pravo natjecanja imaju svi neovisno o rangu. Bit će organizirano i praćenje Wimbledona u prostorijama kluba, a prijave zaprimaju do 6. srpnja.

U petak 7. srpnja organizator će objaviti ždrijeb na stranici i raspored igranja kroz vikend. Kotizacija po paru iznosi 20€ u što će biti uključeno piće dobrodošlice i glavno jelo.

Pretposljednjeg vikenda u mjesecu, 22. i 23. srpnja održat će se PRELOG OPEN – otvoreno prvenstvo u singl mečevima.

Kategorije natjecanja
  • seniori do 35 godina
  • veterani + 35 godina (veterani mogu organizatoru reći da žele igrati seniorski dio turnira)
  • dame (bez podjele na seniore i veterane)

Sustav igranja prilagodit će se broju prijava, a njih zaprimamo do četvrtka 20. srpnja. U petak 21. srpnja organizator će objaviti ždrijeb na stranici i raspored igranja kroz vikend. Pravo nastupa imaju svi rekreativci te igrači koji igraju 3. hrvatsku ligu. Igrači koji se natječu u drugoj, prvoj i premier ligi nemaju pravo nastupa. Kotizacija iznosi 10€ po igraču u što će biti uključeno piće dobrodošlice i glavno jelo. Vidimo se, poručili su iz kluba.

Sve prijave na turnire mogu se obaviti na broj 099/ 283 13 83 Goran Rakić ili na email adresu – [email protected]

Osim navedenih aktivnosti u srpnju, klub će provoditi i razne druge aktivnosti poput lige kluba s 47 prijavljenih igrača, lige dama s prijavljenih 10 natjecateljica, dječje teniske škole, veteranskih natjecanja te ostalih redovnih aktivnosti kluba.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE