Intervju s Antonijom Ružić: Više ne mogu zamisliti svoj život bez tenisa

Nakon što je u kratkom periodu prepolovila svoj renking na WTA ljestvici najboljih tenisačica svijeta, nema nikakve sumnje da je Antonia Ružić postala najveća nada hrvatskog tenisa.

Kao što je bilježila odlične rezultate u mlađim dobnim kategorijama, Orehovčanka je jednako tako nastavila i u seniorskoj konkurenciji.

Nakon posljednjeg uspjeha na turniru u Hamburgu, polako se okreće novim izazovima. U intervjuu nam je priznala kako prije svakog nastupa uvijek ima tremu.

-Uvijek imam tremu. Imam tremu u smislu da jedva izađem i igram, moglo bi se reći, onu pozitivnu tremu. Jer ako je trema negativna, onda nije dobra. U utakmici se pokušavam fokusirati na sebe, a ne na okolinu te onda pokušavam biti samo na terenu, priznala je Antonia. Njezini posljednji nastupi pokazuju kako se odlično nosi s tremom u svim susretima pa čak i protiv tenisačica koji se nalaze u najboljih 100 svijeta.

Cijeli intervju s međimurskom tenisačicom možete pročitati u TISKANOM IZDANJU koji od petka, 5. studenoga, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Ostavi komentar