7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Finale za Antoniu Ružić u Vrsaru

Tenisači i tenisačice Punčeca bili su uspješni na natjecanjima.

Antonia Ružić, trinaestogodišnja igračica Punčeca na tradicionalnom međunarodnom turniru za dječake i djevojke do 14 godina iz kalendara Tennis Europe održanom u Vrsaru plasmanom u finale turnira ostvarila je svoj ponajbolji rezultat na međunarodnim turnirima. Antonia je na turniru bila postavljena za devetu nositeljicu. U prvom kolu pobijedila je Talijanku Alice Gubertini 7:5 6:4, u drugom bila bolja od Slovakinje Karoline Saskove 6:4 6:1, a u trećem kolu od Čehinje Knezove 6:3 2:6 6:1. Četvrtfinalni susret protiv Slovenske igračice Tjaše Klevišar Anotnia je dobila rezultatom 6:4 6:4, a u polufinalu je bila bolja od Čehinje Saferove u tri seta 3:6 7:6 6:0. U finalnom susretu bolja od nje bila je Slovakinja Inez Maria Kotlikova, šesta nositeljica na turniru rezultatom 6:1 6:0.

Antonia Ružić među osam

Na međunarodnom teniskom turniru za dječake i djevojke do 14 godina održanom u Kopru, Antonia Ružić plasirala se u četvrtfinale turnira. U prvom kolu bila je bolja od Sydji Peszynski iz Francuske 6:2 6:1, u drugom od Slovenke Zale Ane Volk 6:0 6:3 a u trećem od Njemice Kern 6:2 6:4. U četvrfinalnom susretu zaustavljena je od druge nositeljice i pobjednice turnira, vrlo dobre češke igračice Katerine Mandelikove rezultatom 6:4 6:1.

Lucija Vidović druga, Noa Levak treći u regiji

U Virovitici je u organizaciji Teniskog kluba Didon održan Masters najboljih dječaka i djevojčica do 10 godina regije Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske. Na turniru je nastupila nekolicina najmlađih natjecatelja TK Franjo Punčec Čakovec. U konkurenciji dječaka Noa Levak u svojoj grupi ostvario je sve pobjede i plasirao se u završnicu – zlatnu skupinu gdje je na kraju zauzeo odlično treće mjesto. Paris Posavec zauzeo je treće mjesto u srebrnoj skupini. Među djevojčicama odličan plasman ostvarila je devetogodišnja Lucija Vidović koja je u svojoj grupi pobijedila sve svoje protivnice a u završnici – zlatnoj skupini stigla do finala i osvojila drugo mjesto.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE