15 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Antonia Ružić u Češkoj do jednog od najboljih rezultata karijere!

Antonia Ružić, tenisačica Punčeca, ponovo odlična na dva turnira.

Antonia Ružić na korak do naslova

Odličan rezultat, jedan od najboljih rezultata dosadašnje karijere, ostvarila je Antonia Ružić na međunarodnom teniskom turniru 1. ranga iz kalendara Tennis Europe koji je održan u Rakovniku u Češkoj.

Pobjedama protiv Čehinje Kristyne Kostelne 6:1 6:2, Sofie Ifailove iz Ukrajine bez borbe, Agate Cerna iz Češke 6:2 7:6, Poljakinje Wygonowske 6:4 6:4 i u polufinalu protiv Čehinje Linde Fruhvirtove 6:4 6:2, plasirala se u finale turnira.

U finalnom susretu bolje od nje bila je šestorangirana europska igračica i prva nositeljica turnira Darja Vidmanova iz Češke 7:5 6:0.

Solidan rezultat Antonia je ostvarila i u konkurenciji parova. U paru s Kineskinjom Dong Na plasirala se u polufinale turnira.

Veliki broj bodova ostvaren na ovoj turniru Antoniji je donio i veliki pomak na europskoj rang listi na kojoj trenutno zauzima 35. mjesto.

Antonia Ružić među osam

Vrlo dobar rezultat ostvarila je Antonia Ružić na međunarodnom teniskom turniru iz kalendara Tennis Europe za dječake i djevojčice do 14 godina održanom u Zagrebu.

Antonia je na turniru postavljena za šestu nositeljicu. U prvom kolu pobijedila je Doroteju Petrović iz Srbije 6:1 6:2, u drugom Austrijanku Laru Nedeljkovic 6:4 7:5, a u trećem kolu Laru Hraščanec iz Hrvatske 6:1 6:3. Nažalost u četvrtfinalnom susretu poražena je od treće nositeljice, Ruskinje Tatiane Muzykantskaye rezultatom 6:4 6:4.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE