8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Veliki interes za ljetne sportske kampove, danas počinje kamp iz boksa

Nakon tjedan dana pauze Ljetni kampovi „Svaki tjedan sport jedan“ nastavljaju se u ponedjeljak kampom iz boksa.

Boks je po prvi put u ponudi čakovečkih sportskih kampova, ali i za njega, kao i za ostale kampove vlada veliki interes. Posljednji kampovi koji su održani u srpnju, kampovi iz tenisa i streljaštva imali su, iako su održani usred sezone godišnjih odmora, zavidan broj polaznika. Kamp iz streljaštva provodio je Športsko streljački klub Čakovec i na njemu je bilo 70 osnovnoškolaca.

– ŠSK Čakovec uspješno je odradio četvrti po redu kamp u streljaštvu. Usprkos velikoj vrućini u pucaoni, djeca i treneri dali su sve od sebe te su se upoznali sa čarima našeg sporta. Mislim da smo svi uživali i nadam se da se vidimo dogodine, izjavio je po završetku kampa predsjednik ŠSK Čakovec Damir Nemec.

Još veći broj polaznika bilo je na kampu iz tenisa kojeg tradicionalno na teniskim terenima u centru Čakovca organizira Teniski klub Franjo Punčec. Sa 130 sudionika radilo je preko 10 trenera i osim što su se svakog radnog dana, tijekom dva sata upoznali s osnovama tenisa saznali su i nešto novo na zanimljivim predavanjima.

Na predavanjima koja su sastavni dio kampova i održavaju se jednom tjednom i traju oko 20 minuta uči se o zanimljivim, korisnim i aktualnim temama. Ovog puta policijske djelatnice PU međimurske podučavale su o opasnostima koje se mogu javiti u korištenju interneta.

Prijave za „Svaki tjedan sport jedan“ se vrši na recepciji čakovečkih Gradskih bazena, a može se prijaviti tijekom cijelog ljeta. Kampove djeca s područja grada Čakovca plaćaju 100 kuna, a iz drugih dijelova Međimurja 150 kuna. Za to dobivaju mogućnost neograničenog broja dolazaka na sportske kampove, osvježenje, bočicu za piće i majicu. Cilj kampova je pružiti školarcima kvalitetno, sportsko i sigurno provođenje ljetnih praznika pod stručnim nadzorom. (tj)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE