6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Strijelci Alzasa neraspoloženi u Ptuju i skliznuli na 4. mjesto First Lige

Nakon što su odlično stajali nakon tri kola u Međunarodnoj First Ligi i s 2. mjesta puhali za vrat vodećoj ekipi SK Ptuja koja u svojim redovima ima i slovenskog reprezentativca Sašo Stojaka, koji je u zračnom pištolju u vrhu slovenskog streljaštva, upravo na streljani ptujskog kluba ekipa SK Alzas iz Čakovca gdje je protekli tjedan održano 4. kolo nije bila previše raspoložena.

Ostvarili su ispodprosječni rezultat i s odlične druge pozicije skliznuli su na četvrto mjesto. Pretekli su ih Mađari iz SK Zalaegerszeg i slovenska ekipa J. Kerenčić koji su sada na drugom i trećem mjestu.

Za čakovečki klub u Ptuju pucali su: Takač, Kralj i Hamer, ali niti jedan od naših “pištoljaša” nije uspio napraviti bolji rezultat od 560 što se može nazvati dobrim učinkom. Najbliže je bio Takač s 559.

Ženska članica Alzasa Natalija Vugrinec Kikelj bila je čak vrlo blizu Hamerovog rezultata, tako da joj je to bio dobar trening, a pucao je isprobavajući da vidi u kakvom mu je stanju “ruka” i voditelj ekipe Marijan Turk.

Nastupili su i strijelci drugog međimurskog kluba u ligi SD Mihovljan, ali niti oni nisu bili previše raspoloženi tako da je njihova šesta pozicija zacementirana do kraja sezone, dok su strijelci Alzasa ostali u igri za treće mjesto i brončanu medalju, dok je naslov viceprvaka sada puno dalje nego je to bio slučaj nakon trećeg kola.

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE