Streljaštvo: Donosimo rezultate Prvenstva Međimurja 2017. MK oružjem

U organizaciji Međimurskog streljačkog saveza, na gradskoj streljani Ekoma u Čakovcu, održano je prvenstvo Međimurske županije malokalibarskim oružjem za seniore.

Dana 10. i 11. lipnja održano je natjecanje u MK pušci, a 17. lipnja natjecanje malokalibarskim pištoljem Drulov nacionalni program 60 hitaca na 50 metara, puška 40 hitaca ležeći na 50 metara i trostav 60 hitaca na 50 metara.

Prvenstvu Međimurske županije malokalibarskim oružjem pristupilo je 37 natjecatelja, a njih 12 iz SD „Mihovil“ Čakovec.

Najbolji među njima bio je strijelac Antun Ladić koji je osvojio u disciplini MK pištolj Drulov 1. mjesto sa postignuta 486 kruga, drugi je bio Ivica Takač iz SK „Alzas“ Čakovec sa 474 kruga, treći Milan Cofek iz SK „Sloboda“ Mihovljan sa 459 krugova. Ukupno najbolja ekipa u disciplini MK Drulov bili su Ladić Grošanić i Novak SD „Mihovil“ iz Čakovca.

U disciplini MK puška 40 hitaca ležeći najbolji je bio Hrvoje Marčec iz SK „Sloboda“ Mihovljan sa postignuta 356 krugova, drugi je bio Nenad Nemec iz SK „Čakovec“ iz Čakovca sa postignuta 354 kruga i treći Damir Nemec iz SK „Čakovec“ iz Čakovca sa postignuta 354 kruga, ali slabijom zadnjom serijom.

Najbolja ekipa u toj disciplini bila je ekipa SK „Čakovec iz Čakovca, drugi su bili SK „Sloboda“ iz Mihovljana i treći SD „Mihovil“ iz Čakovca.

U disciplini MK puška trostav najbolji pojedinac bio je Nenad Nemec sa postignuta 496 krugova, drugi je bio Hrvoje Marčec sa postignuta 490 krugova i treći Nino Bočkaj sa postignuta 469 kruga. Najbolja ekipa u toj disciplini bila je ekipa SK „Čakovec“ iz Čakovca.

(tg)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE