Pejčić odlična, po prvi puta za repku nastupila naša Kikelj-Vugrinec

Natalija Kikelj Vugrinec
Natalija Kikelj Vugrinec

Streljana SRC Mladost u Čakovcu bila je domaćin 43. međudržavnog susreta reprezentacija Hrvatske i Slovenije u disciplinama zračnog oružja.

U nedostatku nekih najboljih hrvatskih strijelaca, koji su uzeli nužni predah uoči Europskog prvenstva u Mariboru, susret je završio miroljubivim rezultatom, bilo je 4:4.
Ali, ovaj susret nije preskočila naš najbolji ženski strijelac Snježana Pejčić koja je pokazala da je u sjajnoj formi. Inače, muški dio reprezentacije u pištolju i pušci dobio je dvoboje sa Slovencima, dok su Slovenke bile bolje u obje discipline.

Što se tiče pojedinačnih rezultata osim raspoložene Pejčić, od naših vrlo dobar je bio i Kačevenda u zračnom pištolju.

U reprezentaciji je po prvi puta debitirala i nova uzdanica čakovečkog Alzasa u zračnom pištolju – Natalija Kikelj Vugrinec koja je nastupila samo pojedinačno i postigla solidan rezultat od 363 kruga. Kikelj odlično napreduje u ovoj disciplini i vrlo brzo se primakla rezultatima kojima bi ak ovako nastavi još ozbiljnije mogla pokucati na vrata reprezentacije i kao standardna reprezentativka.

Natjecanje su otvorili, i na kraju, dodijelili priznanja i medalje, glavni tajnik Hrvatskog streljačkog saveza, Dragutin Vrbek,te predsjednik Slovenske strelske zveze, Janez Slapar. Odličan domaćin natjecanja bio je Međimurski streljački savez.

Ostavi komentar