Streljaštvo: Stjepan Hamer 5. u pištolju, Anamarija Turk 11. u pušci na Prvenstvu Hrvatske u Dubrovniku

Saša Kralj, Stjepan Hamer i Ivica Takač (Alzas)

U Dubrovniku je održana završnica Walther hrvatskih streljačkih liga i Pojedinačno prvenstvo Hrvatske.

Alzasovci koji su nastupili na PH u Dubrovniku

Od međimurskih predstavnika najbolje rezultate postigli su Stjepan Hamer u zračnom pištolju koji se probio finale i zauzeo 5. mjesto, te Anamarija Turk u pušci 11. mjesto – seniorke i 6. mjesto među mlađim seniorkama.

Dobru formu na kraju sezone ekipa Alzasa potvrdila je i ekipno u 5. kolu Walther hrvatske lige u kojem je zauzela treće mjesto i osvojila još jedan pehar. U ukupnom plasmanu ekipno su peti.

PH u streljaštvu održano je u dubrovačkoj dvorani u kojoj kako su se požalili strijelci nisu bili idealni uvjeti, posebice što se tiče svjetla

U disciplini pištolj od naših nastupili su još strijelci čakovečkog Mihovila, a u disciplini puška braća Turk iz Zelenbora.

REZULTATI naših predstavnika:

PH pojedinačno puška seniori:

Seniorke: 11. Anamarija Turk Zelenbor, 6. kao mlađa seniorka, 39. Vitomira Turk, 34. mlađa seniorka.

Seniori: 24. Miroslav Turk Zelenbor i 27. Dragan Turk Zelenbor.

PH pojedinačno pištolj seniori:

Seniorke: 29. Maja Krčelić Alzas i 17. kao mlađa seniorka

Seniori: 5. Stjepan Hamer Alzas, 17. Ivica Takač Alzas, 18. Saša Kralj Alzas, 25. Zoran Horvat Mihovil, 28. Antun Ladić Mihovil, 33. Antun Grošanić Mihovil, 37. Jovica Jovankić Mihovil. 38. Vjeran Horvat Mihovil i 40. Miljenko Košak Mihovil.

1. WALTHER HRVATSKA LIGA

5. kolo – 10m zračni pištolj seniori

SK Alzas Čakovec ekipno zauzeli 3. mjesto (Stjepan Hamer 558, Ivica Takač 550 i Saša Kralj 550). Ukupni konačni rezultat (pet kola): SK Alzas Čakovec sa 6611 krug i 29 bodova.

Ostavi komentar