1.2 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

STRELJAŠTVO: Alzasu bronca s državnog prvenstva u Drulovu, Ivica Takač pojedinačno sjajan drugi

Strijelci Alzasa iz Čakovca na Prvenstvu Hrvatske za 2019. godinu, koje je u subotu održano u Zagrebu, u disciplini pištolj Drulov koja se puca na 50 metara osvojili su treće mjesto i brončanu medalju, a Alzasovac Ivica Takač okitio se još sjajnijom medaljom osvojivši drugo mjesto i pojedinačno srebro.

Iako im ova disciplina nije prioritet tijekom sezone i ne vježbaju puno ovim malokalibarskim oružjem SK Alzas koji je nastupio pod vodstvom trenera Marijana Turka u sastavu: Ivica Takač, Saša Kralj i Alen Petković osvojio je uvjeljivo treće mjesto.

Alzas
Ivica Takač okitio se s dvije medalje u disciplini pištolja Drulov – ekipnom broncom i naslovom državnom viceprvaka pojedinačno

Bez premca je bio državni prvak SK Policajac Karlovac za koji nastupaju uglavnom hrvatski državni reprezentativci u pištolju, dok je drugo mjesto također zauzeo karlovački klub – SK Karlovac.

U pojedinačnom dijelu sjajan je bio Ivica Takač koji se najprije plasirao među 8 najboljih u pojedinačno finale, a onda je još bolji bio u raspucavanju za medalje. Imao je odlične serije i da nije odmah na početku malo zaostao za državnim reprezentativcem Vladom Cindrićem mogao ga je ugroziti i u borbi za naslov. Međutim i ovako je ovo odličan rezultat s obzirom da drugi puno više treniraju s ovom vrstom pištolja.

Najbolje tri ekipe državnog prvenstva 2019. u Drulovu: SK Karlovac, SK Policajac i SK Alzas

Inače, nastupila je još jedna međimurska ekipa, u kojoj pucaju policajci PU međimurske u sklopu SK Mihovil. Oni su osvojili četvrto mjesto, a u svojim redovima imali su također jednog raspoloženog strijelca Zorana Novaka koji je u pojedinačnom finalu bio vrlo dobar šesti. Za Mihovil su još pucali na ovom prvenstvu: Vjeran Horvat i Antun Ladić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE