Streljačko društvo Mihovil sudjelovalo na Svjetskim IPA igrama u Rumunjskoj

Od 19. do 24. svibnja 2024. godine u Rumunjskoj u sportskom centru u Brasovu u organizaciji IPA Rumunjska održane su Svjetske IPA igre na kojoj je sudjelovala IPA Hrvatska sa 22 predstavnika.

Među mnoštvom sportova, održano je natjecanje u preciznom streljaštvu na kojem su sudjelovale natjecateljice i natjecatelji iz Streljačkog društva „Mihovil“ iz Čakovca ujedno i članovi IPA sekcije PU međimurske. Pucalo se iz pištolja Glock kalibra 9 mm šest serija po pet metaka u metu za precizno gađanje.

Nakon odrađenog natjecanja Vjeran Horvat je zauzeo 15. mjesto, Dean Ginoski 23. mjesto, Goran Sokač 29. mjesto, Damir Novak 34. mjesto i Ante Beader 41. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji dok je ekipa Hrvatske zauzela sedmo mjesto.

U ženskoj konkurenciji Gordana Štefinec zauzela je deveto mjesto, Tatjana Crnetić 20. mjesto, Silva Vrzina 22. mjesto, Adela Mesarić Baranašić 29. mjesto i Nataša Brnčić 30. mjesto, dok je ekipa Hrvatske zauzela peto mjesto.

Zahvaljujemo se na podršci IPA Hrvatska, Policijskoj upravi međimurskoj i Hrvatskom streljačkom savezu, poručili su iz Streljačkog društva Mihovil.

Streljačko društvo Mihovil IPA igre Rumunjska Streljačko društvo Mihovil IPA igre Rumunjska Streljačko društvo Mihovil IPA igre Rumunjska

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE