U Čakovcu održano Prvenstvo Hrvatske u streličarstvu za djecu do 14 godina, disciplina WA 720

Pošto je streličarski klub Sisak odustao od organizacije Prvenstva Hrvatske za djecu, naši streličari iz Katarina Zrinski Čakovec preuzeli su organizaciju ovog Prvenstva Hrvatske za djecu do 14 godina u disciplini WA 720 – vanjsko metno kolo.

Iako je organizacija ovakvih natjecanja dosta zahtjevnija u ovo vrijeme koronavirusa u streličarskom klubu Katarina Zrinski Čakovec nisu nimalo uzmakli u ovom poslu jer je najvažnije da djeca na kraju ove vanjske sezone ipak okrune svoje naporne treninge s medaljama s državnog prvenstva.

Pridržavajući se svih propisanih epidemioloških mjera ovo Prvenstvo organizirano je i provedeno u najboljem redu.

Iako je sam broj natjecatelja bio nešto manji nego proteklih godina mnogi su ostvarili jako dobre rezultate i osvojili najsjajnije medalje.

Iz našeg kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 6 natjecatelja s jednom ekipom i osvojili su četiri pojedinačne i jednu ekipnu medalju.

U stilu instiktivnog luka, kategorije djevojčica do 14 godina, zlatnu medalju i naslov državne prvakinje osvojila je Nola Jambrošić.

Među dječacima do 14 godina zlatnu medalju i naslov državnog prvaka osvojio je Andrija Đurčević dok je Jan Zadravec srebrnu medalju, a Matija Talaš brončanu medalju.

Ova trojca Đurčević, Zadravec i Talaš ujedno su činili ekipu koja je osvojila zlatnu medalju.

U stilu olimpijski luk, Teo Štrukelj pucao je nešto ispod očekivanja pa je na kraju zauzeo četvrto mjesto dok je Vid Muškinja na kraju zauzeo peto mjesto.

Čestitamo našim mladim streličarima na osvojenim medaljama!

(kš)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE