11.7 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

STRELIČARSKI KLUB Katarina Zrinski Čakovec u Zagrebu: Osvojili dvije medalje!

Streličarski klub PSK Zagreb bio je domaćin za oko 120 streličara iz Slovenije i Hrvatske koji su nastupili na ovom turniru, a iz streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je šest natjecatelja koji su osvojili dvije medalje.

U stilu složeni luk Štefan Granatir je među kadetima bio najbolji i osvojio zlatnu medalju, dok je među veteranima Stjepan Oehler osvojio srebrnu medalju. Među seniorima Krunoslav Sušec zauzeo je peto mjesto. U stilu olimpijskog luka Krešimir Štrukelj je zauzeo četvrto mjesto, dok je Tihomir Miljan zauzeo sedmo mjesto. U stilu goli luk Mija Mance zauzela je šesto mjesto.

U ekipnom dijelu ekipa Katarina Zrinski u sastavu Krunoslav Sušec, Krešimir Štrukelj i Mija Mance zauzela je sedmo mjesto, što je ispod svakog prosjeka jer je naša ekipa na proteklim turnirima većinom zauzimala prvo ili drugo mjesto. No već idući vikend streličari imaju veliku šansu za popravak jer 20.01.2019. klub je organizator međunarodnog dvoranskog turnira u dvorani GOC-a. Ovom prilikom pozivamo sve koji žele vidjeti streličare u akciji da dođu 20.01. u dvoranu GOC-a od 10 do 16 sati. Ulaz je slobodan, poručuju iz kluba.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE