Streličari kluba Katarina Zrinski Čakovec osvojili šest medalja i srušili 12 državnih rekorda

Streličari iz Streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupili su na turniru u Jalžabetu te osvojili šest medalja i srušili čak 12 državnih rekorda.

– Streličarski klub Navaho iz Jalžabeta organizirao je turnir sa FITA disciplinom na kojem se pucaju 4 različite daljine. Za ovaj vrlo zahtjevan turnir potrebno je puno treninga jer ukupno treba otpucati od 180 do 200 strijela, a turnir traje 7 sati. Vrućina je samo bila dodatni izazov za oko 50 streličara iz čitave hrvatske koji su odlučili pokazati koliko je tko utreniran. Iz našeg kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 8 natjecatelja, a osvojili su 6 medalja i pri tome postavili čak 12 državnih rekorda, poručili su iz Streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec.

U kategoriji kadetkinja sa tradicionalnim lukom Nola Jambrošić pucala je izuzetno dobro i na sve četiri daljine postavila nove državne rekorde, a na kraju i ukupni državni rekord te osvojila zlatnu medalju.

Isto tako dobro i također s pet novih državnih rekorda otpucao je i Jan Miljan u kategoriji juniora, pri čemu je osvojio zlatnu medalju.

– Velike čestitke našim mladim streličarima, dodali su iz kluba.

U stilu složeni luk među dječacima do 12 godina Dino Zgrebec osvojio je srebrnu medalju.  U stilu tradicionalnog luka među seniorkama Dijana Topolnjak osvojila je srebrnu medalju, dok je među seniorima Luka Knezić zauzeo četvrto mjesto.

U stilu olimpijskog luka među seniorima Tihomir Miljan zauzeo je četvrto mjesto. U kategoriji veterana Krešimir Štrukelj osvojio je zlatnu medalju i pri tome uspio postaviti dva nova državna rekorda, Mihael Štebih uspješno je otpucao čitavi turnir i osvojio srebrnu medalju.

Jan Miljan i Nola Jambrošić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE