7.1 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Streličari Katarine Zrinski Čakovec osvojili 8 medalja na Prvenstvu Hrvatske

Streličarski klub Oroslavje bio je domaćin najboljim streličarima iz čitave Hrvatske koji su proteklog vikenda nastupili na Prvenstvu Hrvatske u disciplini WA 2×70 metara. Na ovom prvenstvu nastupilo je oko 140 natjecatelja iz gotovo svih klubova čitave Hrvatske.

Iz našeg kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 11 natjecatelja i osvojili su 8 medalja.

U stilu olimpijskog luka među seniorima jako dobro puco je Karlo Cilar koji se nakon kvalifikacija uspio naći dovoljno snage i koncentracije, te nakon četiri meča raspucavanja na kraju osvojiti brončanu medalju. Tihomir Miljan je zauzeo osmo mjesto dok je Krešimir Štrukelj na kraju zauzeo deveto mjesto.

U ekipnom dijelu Cilar, Štrukelj i Miljan uspjeli su pobijediti vječite rivale ekipu Rijeke i tako osvojiti zlatnu medalju. Među seniorkama Mija Mance pucala je dobro i na kraju osvojila brončanu medalju.

Među veteranima Mihael Štebih je sa dobrim pucanjem u kvalifikacijama i u raspucavanju uspio osvojiti srebrnu medalju. U juniorskoj kategoriji Ian Paska osvojio je srebrnu medalju, dok je u kategoriji kadetkinja Lana Žnidarić u svom prvom nastupu na 60 metara dobro pucala čitavi turnir i na kraju zauzela šesto mjesto.

U stilu instiktivni luk Nola Jambrošić u kategoriji kadetkinja osvojila je zlatnu medalju dok je Marta Galina osvojila srebrnu medalju. Među kadetima nakon finalnih borbi Jan Miljan osvojio je brončanu medalju, a Andrija Đurčević zauzeo je četvrto mjesto.

Ovo je ujedno bila i završnica vanjskog dijela streličarske sezone koja je zbog epidemije koronavirusa bila najkraća u povijesti streličarstva. (kš)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE