13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Štefan Granatir, Jan Miljan i Ian Paska u Kutini pucali za zlato

Streličarski klub Koros iz Kutine bio je domaćin za oko stotinu streličara iz BiH i Hrvatske, koji su nastupili na turniru koji se u kvalifikacijskom djelu boduje kao Streličarska liga klubova za ekipe i kao Streličarski kup za pojedince, gdje se u drugom dijelu turnira održava raspucavanje za najboljih 16 streličarau olimpijskom i složenom luku.

Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec na ovom turniru nastupio je s deset streličara, a osvojili su četiri medalje.

U stilu složenog luka odlično je pucao Štefan Granatir i u kategoriji kadeta osvojio zlatnu medalju. U stilu goli luk među kadetima zlatnu medalju osvojio je Jan Miljan. U stilu dugi luk također među kadetima Ian Paska isto osvaja zlatnu medalju. U stilu goli luk među seniorkama Mija Mance osvojila je brončanu medalju. U stilu olimpijski luk Sanela Kovačić u kategoriji seniorki osvojila je brončanu medalju.

U sistemu natjecanja za Hrvatski kup naši su streličari nakon četiri kruga osvojili sljedeće pozicije: olipijski luk – Krešimir Štrukelj zauzeo je 7. mjesto, Karlo Cilar zauzeo je 8. mjesto, Mihael Štebih zauzeo je 12. mjesto i Tin Makitan zauzeo je 14. mjesto. Među streličarima složenog luka Štefan Granatir zauzeo je deveto mjesto, dok je Nino Branda zauzeo 15. mjesto.

U sistemu natjecanja za Hrvatsku streličarsku ligu klubovačakovečki klub nastupio je s tri ekipe. Ekipa Katarina Zrinski 1 osvojila je treće mjesto, druga ekipa Katarina Zrinski 2 zauzela je peto mjesto, do je ekipa Katarina Zrinski 3 zauzela je osmo mjesto.

Sljedeći turnir je već za tjedan dana, pa naši streličari moraju ozbiljno trenirati da bi rezulti bili još bolji.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE