Štefan Granatir, Jan Miljan i Ian Paska u Kutini pucali za zlato

Streličarski klub Katarina Zrinski Kutina

Streličarski klub Koros iz Kutine bio je domaćin za oko stotinu streličara iz BiH i Hrvatske, koji su nastupili na turniru koji se u kvalifikacijskom djelu boduje kao Streličarska liga klubova za ekipe i kao Streličarski kup za pojedince, gdje se u drugom dijelu turnira održava raspucavanje za najboljih 16 streličarau olimpijskom i složenom luku.

Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec na ovom turniru nastupio je s deset streličara, a osvojili su četiri medalje.

U stilu složenog luka odlično je pucao Štefan Granatir i u kategoriji kadeta osvojio zlatnu medalju. U stilu goli luk među kadetima zlatnu medalju osvojio je Jan Miljan. U stilu dugi luk također među kadetima Ian Paska isto osvaja zlatnu medalju. U stilu goli luk među seniorkama Mija Mance osvojila je brončanu medalju. U stilu olimpijski luk Sanela Kovačić u kategoriji seniorki osvojila je brončanu medalju.

U sistemu natjecanja za Hrvatski kup naši su streličari nakon četiri kruga osvojili sljedeće pozicije: olipijski luk – Krešimir Štrukelj zauzeo je 7. mjesto, Karlo Cilar zauzeo je 8. mjesto, Mihael Štebih zauzeo je 12. mjesto i Tin Makitan zauzeo je 14. mjesto. Među streličarima složenog luka Štefan Granatir zauzeo je deveto mjesto, dok je Nino Branda zauzeo 15. mjesto.

U sistemu natjecanja za Hrvatsku streličarsku ligu klubovačakovečki klub nastupio je s tri ekipe. Ekipa Katarina Zrinski 1 osvojila je treće mjesto, druga ekipa Katarina Zrinski 2 zauzela je peto mjesto, do je ekipa Katarina Zrinski 3 zauzela je osmo mjesto.

Sljedeći turnir je već za tjedan dana, pa naši streličari moraju ozbiljno trenirati da bi rezulti bili još bolji.

Ostavi komentar