8.4 C
Čakovec
Utorak, 23 travnja, 2024

Streličari Katarine Zrinski nastupili na Prvenstvu Hrvatske, Ana Žuti osvojila broncu

Streličarski klub Cekin bio je organizator dvoranskog Prvenstva Hrvatske za kadete, juniore i seniore.

Ukupno je nastupilo oko 170 streličara iz svih klubova Hrvatske. Iz kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 10 natjecatelja koji su na kraju osvojili jednu medalju.

Neće naši streličari dugo pamtiti ovo Prvenstvo Hrvatske jer uz sve pripreme i treninge uspjeli osvojiti samo jednu medalju. Doduše tu su još dva četvrta mjesta i četiri peta mjesta, ali to je slaba utjeha jer su se streličari nadali osvojiti barem četiri medalje, ali kako već to u sportu biva, na kraju se broje medalje, poručili su iz kluba.

U stilu tradicionalni luk među kadetkinjama Ana Žuti osvojila je brončanu medalju. Među seniorima Nenad Nemec jako dobro pucao je prvu seriju da bi kasnije malo posustao i na kraju zauzeo peto mjesto, Jan Miljan zauzeo je 10. mjesto.

U stilu olimpijski luk među seniorkama nakon finalnih borbi Mija Mance zauzela je četvrto mjesto. U konkurenciji kadetkinja Nola Jambrošić nakon finalnih borbi zauzela je peto mjesto. Među juniorkama također nakon finalnih borbi Marta Galina zauzela je peto mjesto, a Lana Žnidarić zauzela je šesto mjesto.

U najvećoj i najjačoj konkurenciji među seniorima nakon finalnih borbi Krešimir Štrukelj zauzeo je peto mjesto, Tihomir Miljan zauzeo je deveto mjesto i Mladen Kodba zauzeo je 12. mjesto.

U ekipnom djelu samo par slabije otpucanih strijela koštalo je naše streličare medalju, tako su na kraju kao ekipa zauzeli četvrto mjesto. Ovo prvenstvo samo je pokazalo da nikad dosta treniranja, tako da treba brzo prionuti radu i dalje težiti da se redovitim i kvalitetnim treningom već na idućim turnirima, a onda i na idućem Prvenstvu ostvare bolji rezultati te samim time i medalje, dodali su na kraju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE