1.2 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Odlični streličari „Katarine Zrinski“ iz Varaždinskih Toplica donijeli osam medalja

U Varaždinskim Toplicama domaćin streličarskog turnira bio je tamošnji klub „Minerva“ koji je ugostio osamdesetak streličara iz BiH, Slovenije i Hrvatske.

Ovo je bila posljednja provjera za sve natjecatelje koji će za tjedan dana nastupiti u Glini, na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore, seniore i veterane.

Iz čakovečkog kluba „Katarina Zrinski“ Čakovec nastupilo je 14 natjecatelja koji su ukupno osvojili osam medalja.

U stilu olimpijskog luka među seniorima Krešimir Štrukelj osvojio je brončanu medalju, Karlo Cilar zauzeo je peto mjesto, Mladen Kodba zauzeo je deveto mjesto, a Tin Makitan zauzeo je deseto mjesto.

U kategoriji seniorki Sanela Kovačić osvojila je zlatnu medalju. Među kadetima Ivo Maček zauzeo je četvrto mjesto. Među veteranima Mihael Štebih dobro je pucao čitavi turnir i na kraju uvjerljivo osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju.

Među dječacima do 12 godina Matija Talaš zauzeo je četvrto mjesto. U stilu složenog luka među seniorima Krunoslav Sušec zauzeo je peto mjesto. U Stilu standardnog luka seniorske kategorije Mladen Trupković osvojio je zlatnu medalju. Među kadetima Fran Kovačić također osvaja zlatnu medalju. U kategoriji dječaka do 14 godina Ivor Nikolić osvaja zlatnu medalju, isto tako i Marta Galina u kategoriji djevojčica do 14 godina osvaja zlatnu medalju. U stilu instiktivni luk među dječacima do 12 godina Andrija Đurčević osvojio je zlatnu medalju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,206FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE