13.1 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Čak 11 medalja kući donijeli streličari kluba Katarina Zrinski Čakovec

Streličarski klub Grebengradski streličari bio je organizator turnira na kojem je nastupilo oko 140 streličara iz 30 klubova BiH, Slovenije i Hrvatske.

Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec na ovom turniru nastupio je s 18 natjecatelja i tri ekipe i bili su vrlo uspješni.

Pojedinačno su osvojili 11 medalja, dok su ekipno također bili odlični.

U stilu olimpijski luk odlično je čitavi turnir otpucala Sanela Kovačić koja je uz osobni rekord osvojila srebrnu medalju. Među seniorima također odlično pucao je Karlo Cilar koji je također uspio popraviti osobni rekord i na kraju zauzetičetvrto mjesto. Također dobro su pucali i Tihomir Miljan koji je zauzeo šesto mjesto i Mihael Štebih koji na kraju zauzima sedmo mjesto. Među kadetima Nikola Brezovec zauzeo je deveto mjesto. U kategoriji dječaka do 14 dodina Ivor Nikolić osvojio je brončanu medalju. Među dječacima do 12 godina Leon Kolarić zauzeo je četvrto mjesto a Matija Talaš na kraju zauzima peto mjesto. U stilu složenog luka među kadetima Štefan Granatir osvojio je zlatnu medalju dok je među seniorima Stijepan Oehler zauzeo osmo mjesto. U stilu goli luk među kadetima Jan Miljan osvojio je zlatnu medalju a u kategoriji seniorki Mija Mance osvaja brončanu medalju. U stilu standardni luk djevojčice do 14 godina Marta Galina osvojila je zlatnu medalju, dok u kategoriji dječaka do 12 godina Teo Štrukelj osvaja zlatnu medalju a Jan Zadravec osvojio je srebrnu medalju. U stilu dugi luk kadetske kategorije Ian Paska osvaja zlatnu medalju. U stilu instiktivni luk na svom prvom turniru jako dobro i koncentrirano čitavi turnir otpucala je Lana Žnidarić i osvojila zlatnu medalju. Među seniorima Krešimir Štrukelj osvojio je brončanu medalju.

U ekipnom djelu Katarina Zrinski s prvom ekipom u sastavu Štefan Granatir, Karlo Cilar i Krešimir Štrukelj osvoja prvo mjesto.

Druga ekipa u sastavu Tihomir Miljan, Mihael Štebih i Ian Paska zauzela je šesto mjesto dok je treća ekipa Katarina Zrinski u sastavu Sanela Kovačić, Jan Miljan i Stjepan Oehler zauzela deveto mjesto.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,190FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE