Streličar Jan Miljan osvojio zlatnu medalju i naslov državnog prvaka među juniorima

Streličarski klub Grebengradski streličari iz Novog Marofa bilo je organizator seniorskog Državnog prvenstva  za više od 140 streličara iz čitave Hrvatske na kojem su nastupili i streličari kadetske i juniorske kategorije.

Naši streličari iz kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupili su sa 16 pojedinaca i 2 ekipe i osvojili  7 pojedinačnih i 2. ekipne medalje.

U stilu instiktivni luk među kadetima zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske  osvojio je Andrija Đurčević dok je brončanu medalju osvojio Teo Štrukelj. U ovoj konkurenciji Matija Talaš zauzeo je četvrto mjesto. Također ekipa u sastavu: Đurčević, Štrukelj  i Talaš osvojila je zlatnu medalju. U kategoriji juniorki zlatnu medalju osvojila je Nola Jambrošić, srebrnu medalju osvojila je Nikolina Golubić dok broncu osvaja Marta Galina. Također ekipa u sastavu Jambrošić, Golubić i Galina osvojila je zlatnu medalju.

Među juniorima izvrsno je pucao Jan Miljan koji je uspio postaviti novi državni rekord u ovoj disciplini te ujedno osvojiti zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske. Među seniorkama Ivana Topolnjak dobro je otpucala čitavi turnir sa osobnim rekordom i na kraju zauzela peto mjesto.

U stilu olimpijski luk među juniorkama Lana Žnidarić dobro je otpucala svoj prvi tunir na 70m i na kraju osvojila brončanu medalju. Među juniorima Ian Paska je zauzeo šesto mjesto.  U konkurenciji veterana Mihael Štebih još uvijek ne posustaje, pucao je dovoljno dobro da se na kraju okiti sa srebrnom medaljom.

U seniorskoj konkurenciji naši su streličari bili nešto slabiji nego to biva na turnirima ali na kraju je to sve uspio popraviti Krešimir Štrukelj osvojivši nakon svih eliminacijskih dvoboja zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske.  Tihomir Miljan zauzeo je deveto mjesto, Mladen Kodba zauzeo je 10. mjesto dok je Karlo Cilar ovo prvenstvo završio na 11. mjestu.

U stilu složenog luka među kadetima Štefan Granatir  je pucao jako dobro i nije svojim konkurentima dozvolio iznenađenje, na kraju je osvojio zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE