7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Stolnotenisačice Hodošana bez priprema za nastavak HEP Superlige

Vlada Republike Hrvatske je od ponedjeljka 27. travnja dozvolila treniranje sportašima i sportašicama I. i II. kategorije i onima koji se natječu u ligama najvišega ranga u svim sportovima i za to donijela pravila, kojih se treba pridržavati.

Iz Međimurske županije u toj kategoriji su samo igračice STK Hodošana, koje su članice HEP Superlige u kojoj je do kraja prvenstva preostalo još pet kola, a za njih kolo manje, jer su utakmicu protiv HASTK Mladosti odigrale unaprijed.

Predsjednik kluba, istovremeno i voditelj ekipe Josip Markati je uvjeren da su njegove igračice već osigurale osmo mjesto i ostanak u ligi iz koje bi mogle ispasti samo u slučaju senzacionalnih pobjeda deveto plasiranoga Vrsara nad ekipama iz gornjega dijela tablice.

Osim toga Hodošanu se smješe još dva boda protiv  bez ijedne pobjede najslabijega Bjelovara, a ima i dvije pobjede nad Istrijankama u međusobnim utakmicama. Zbog svega toga, o nekim ozbiljnim pripremama u klubu ne razmišljaju, a usto za treniranje po Vladinim uputama niti nemaju potrebne uvjete.

Također, u Hrvatskom stolnoteniskom savezu još se ne naziru termini za odigravanja preostalih utakmica, a iz nekih izvora čak se i čuje da se prvenstvo možda niti neće nastaviti. (Franjo Flac)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE