13.3 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Vinko Legin iz Kos-Kotoribe zlatni, Matija Barić iz MSTC Čakovca brončani na turniru u Vinkovcima

Stolnoteniski klub Cibalia je u Vinkovcima uspješno organizirao 5. Vinkovci Open, stolnoteniski turnir na kojem su uspješni bili i igrači iz Međimurske županije.

Najzadovoljniji svojim rezultatima može biti Vinko Legin iz Kos-Kotoribe, koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji veterana starijih od 60 godina. Finale je dobio bez borbe, jer se njegov protivnik Željko Bosančić iz beogradske Crvene Zvezde nije pojavio za stolom.

No, svakako se može pohvaliti međunarodnim uspjehom jer je prethodno u polufinalu s 3:1 eliminirao drugoga Zvezdaša Slađana Svržića, a u četvrtfinalu s 3:0 i Ivana Topića iz Županje.

Natjecao se i u kategoriji veterana do 59 godina, gdje je u osmini finala s 3:0 eliminirao Zorana Svalinu iz Opatovca, ali je zatim u četvrtfinalu ispao od Đorđa Stanića iz Novoga Sada.

Vinko Legin (stoji)

Dobar nastup je zabilježio i Matija Barić iz MSTC Čakovca, koji je u apsolutnoj kategoriji s Žarkom Valentićem iz Duge Rese podijelio treću poziciju, a za plasman u finale s 3:1 izgubio od Davora Lončara iz kluba organizatora.

U apsolutnoj kategoriji se natjecao i njegov mlađi klupski kolega Filip Godina, koji je u šesnaestini finala s 3:0 savladao Požežanina Luku Kotarca, ali je u osmini finala, isto kao i Barić, s 3:0 također ispao od Lončara. (ff)

Filip Godina i Matija Barić (prvi i drugi s lijeve strane)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE