STOLNI TENIS HEP Superliga – žene: Očekivani poraz igračica Hodošana kod Dra. Časla

Paula Markati (Hodošan)_resize
Paula Markati (Hodošan)

U subotu su započela natjecanja u HEP Superligama za igrače i igračice, a u 1. kolu su povratnice u ligu, igračice Hodošana, glatko, bez dobivene partije, u Zagrebu poražene od braniteljica naslova, Dra. Časla. S očekivanih 3:0, jer su se prvakinjama suprotstavile u oslabljenom sastavu, bez slovenskoga pojačanja Mance Fajmut i u prošloj sezoni najbolje igračice Bojane Poljak pa su uz tek oporavljenu Paulu Markati igrale mlade Jelena Vukelić i Iva Šikač.

Prvenstvo se ove godine igra do tri pobjede i bez igre parova, što će u susretima kvalitetno neravnopravnih protivnica još više skratiti utakmice, negoli su to bile do sada. I u ostalim utakmicama, osim onoj između Varaždina i Pule, koja je riješena tek u petoj partiji, su postignuti visoki rezultati, a što je najvažnije poražene su konkurentice naše ekipe.

REZULTATI: Dr. Časl – Hodošan 3:0 (Tubikanec – Vukelić 3:0 /11:3, 11:7, 11:3/, Srebrnjak – Markati 3:1 /11:6, 11:2, 7:11, 11:5/, Đurak – Šikač 3:0 /11:1, 11:1, 11:1/, Sudac Boris Buzjak, Zagreb), Varaždin – Pula 3:2, Aeuaestil – Bjelovar 3:0, Malinska Dubašnica – TIS 1:3, Vrsar – HASTK Mladost 1:3.

U 2. kolu, u subotu 5. listopada igračice Hodošana gostuju u Dugoj Resi kod Aquaestila.

 

 

Ostavi komentar