STOLNI TENIS: Dva srebra i zlato naših veteranki na prvenstvu Hrvatske

Parovi

Uspješne su na veteranskom prvenstvu Hrvatske za sezonu 2018/2019. bile igračice Stolnoteniskoga kluba Mihovljan, koje su iz Križa kraj Ivanić Grada kući donijele čak četiri pokala. Đurđa Zver je igrala u kategoriji igračica starijih od 60 godina i najprije prvim mjestom završila kvalifikacijsku skupinu.

Pobjedom u polufinalu nad Vesnom Bunčić iz zagrebačkoga Cestodroma bila je uspješna i u završnici, a zaustavljena je tek u finalu gdje je izgubila od Vesne Perhoć iz URIHO-a iz Zagreba i osvojila odlično drugo mjesto. Po istom scenariju je igrala i Vesna Wrana u kategoriji veteranki do 60 godina. I ona je bila prva u skupini, u polufinalu izbacila URIHO-vku Snjažanu Ninu Ivčević, pa u finalu izgubila od Snježanine klupske kolegice Ivane Medvedović. Zajedno s Đurđom igrala je parove i u finalu nadigrala Cestodromovu kombinaciju Bunčić/Iveković pa su dobru igru zaokružile zlatom.

Na prvenstvu je u kategoriji igrača od 50 do 60 godina igrao i njihov klupski kolega Dražen Bubek i završio ga na trećem mjestu u kvalifikacijskoj skupini.

piše: Franjo Flac

Ostavi komentar