STOLNI TENIS: 60 igrača i 12 igračica na seniorskom prvenstvu

Nino Bujan (Mihovljan) - branitelj naslova
Nino Bujan (Mihovljan) - branitelj naslova

U subotu od 13 sati u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu igrat će se pojedinačno seniorsko prvenstvo Međimurske županije za koje se prijavilo 60 igrača i 12 igračica. Kod igrača je to za 15 manje nego u prošloj sezoni, ali su se prijavili oni najbolji što garantira neizvjesnu borbu za titule.

Pogotovo jer je osvojenim drugim mjestom, iza Nine Bujana, lani iznenadio Filip Godina i podjelom trećega mjesta s Rinaldom Jurincem, Stjepan Škoda, a prekaljeni višestruki prvaci će se sigurno nastojati vratiti na vodeće pozicije.

Za razliku od igrača broj igračica je s lanjskih 10 povećan na 12. Prvakinja Dora Cividini neće braniti titulu, a neće igrati niti drugoplasirana Tamara Vidović i jedna od brončanih Dina Ratajec pa je otvorena borba za prvo mjesto između iskusnih i mladih igračica, od kojih bi u prvi plan mogla izbiti najmlađa od njih Marta Novak.

Iduće subote prvenstvo Međimurja za mlađe i veteranske kategorije

Nakon seniora i seniorki, već iduće subote cijeli će se dan u istoj dvorani za titule prvaka Međimurja boriti igrači i igračice mlađih i veteranskih kategorija. Mladi će igrati u 8, a veterani u 5 kategorija i na 8. Memorijalu Nenada Vurušića.

Propozicije su objavljene na stranici Međimurskoga stolnoteniskog saveza msts.hr, a svi koji su zainteresirani i imaju prebivalište u Međimurskoj županiji mogu se najkasnije do 15. siječnja do 12 sati prijaviti tajniku Saveza Franji Flacu, e-mailom na [email protected] ili viberom na 098/960-3007.

Ostavi komentar