Međimurske stolnoteniske lige počinju 15. listopada, donosimo sve detalje

Županijske stolnoteniske lige u Međimurju i ove će godine nositi naziv “Međimurske novine”, dok se o početku nove sezone nakon održane sjednice oglasio i voditelj liga Denis Tratnjak.

– Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači, na početku Vas pozdravljam u ulozi voditelja Međimurskih liga, te nakon debitantske sezone, sa iskustvom više krećemo u novu sezonu. Pandemija COVID-19, nam je prošle sezone prouzročila brojne odgode i dovela regularnost natjecanja te se nadamo da ove sezone će se situacija smiriti i da nastavimo u normalnom ritmu.

Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza na svojoj petoj sjednici u ovom sazivu je donio odluku da prvenstvo Međimurskih liga za sezonu 2022./2023. počne u subotu 15. listopada 2022.

Rok za prijavu ekipa za sudjelovanje u ligi je 30. rujan 2022. Na email adrese voditelja ekipa, kao i predsjednika klubova stići će ovih dana dopis te obrazac za prijavu u natjecanju.

Kao i prošle sezone prijave je moguće ispuniti i online na linku Prijava ekipe, kao i skinuti i obrasce na toj stranici, s molbom da se oni za svaku ekipu uredno popune te se pošalju najkasnije do 30. rujna 2022 voditelju liga na email [email protected], poštom na adresu Čakovec, Dobriše Cesarića 15 ili na istu adresu osobno uz najavu na broj mobitela 0981738450 ili viber porukom na 0981738450.

U prijavama koje ćete dobiti je već naznačeno u kojoj ligi se koja od ekipa natječe s obzirom na plasman u prošloj sezonu, dok za novoformirane ekipe broj lige ostavite prazno.

Naknadne prijave igračica/igrača se mogu, kao i u prošloj sezoni, obavljati najkasnije do kraja godine 31.12.2022., a svaka ekipa na popisu prijava mora imati najmanje 4 igrača/igračica, te igrači ne moraju biti prijavljeni u istoj ekipi kao i prošle sezone, te iz razloga kako ne bi dolazilo do nepotrebnih odgoda susreta.

Članak 4 propozicija se nije mijenjao te pravo nastupa i dalje imaju svi igrači/igračice s prebivalištem u Međimurskoj županiji, a od onih koji prebivaju van Međimurja samo oni koji nisu registrirani kod Hrvatskoga stolnoteniskog saveza ili krovnoga saveza neke od drugih država.

Podsjećamo da ekipe u prijavi trebaju upisati nazive loptica s kojima kao domaćin igraju i toga se na utakmicama moraju pridržavati.

Svaka ekipa za utakmice u kojima je domaćin i u novoj sezoni mora prijaviti rezervni termin, da bi ekipe lakše dogovarale termine igranja, ako se utakmice iz opravdanih razloga ne mogu igrati subotom.

Kotizacija za sve ekipe kao i za novo prijavljene iznosi 300kn po ekipi, a potrebno je na žiro račun Međimurskoga stolnoteniskog saveza kod Erste&Steiermarkische banke broj HR30 2402006-1100091911 kotizaciju uplatiti najkasnije do 31. listopada tekuće godine.

Svim ekipama, igračicama i igračima želimo puno uspjeha u dolazećoj sezoni, poručio je voditelj liga.

Liga mladih

Nakon početne vrlo uspješne polusezone Lige mladih, Međimurski stolnoteniski savez je potvrdio da se ona nastavlja u punoj sezoni ove godine „MSTS Liga mladih“ 2022./2023.

– Zajednička kategorija u kojoj se igra liga je osnovnoškolski uzrast U15, tj. godište 2007 ili mlađe. Ovisno o prijavama, broju ekipa i dogovoru prije sezone moguće je da se formiraju dvije ili više liga, odjeljenih po kvaliteti ili po godištu. U ovoj sezoni u ligi cure i dečki se natječu u zajedno, tj. muški i ženski natjecatelji/ce mogu zajedno činiti ekipu.

Pravila i sustav natjecanja je isti kao i u Međimurskim ligama, tj. najmanje je potrebno prijaviti 4 igrača/igračice koji čine ekipu.

Početak je zakazan za 15.10.2022. godine, te je definirana kotizacija za sudjelovanje u iznosu od 150kn,a potrebno je na žiro račun Međimurskoga stolnoteniskog saveza kod Erste&Steiermarkische banke broj HR30 2402006-1100091911 kotizaciju uplatiti najkasnije do 31. listopada tekuće godine.

Prijave se primaju do 30.9.2022. i to voditelju liga na email [email protected], viber porukom na 0981738450 ili na službenoj stranici saveza msts.hr. OVDJE, poručio je voditelj liga.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE