1. HL istok: porazi Mihovljana i odgode MSTC Čakovca i Putjana

NoaVresk
Noa Vresk (Mihovljan)

U subotu je odigrano nekompletno 4. kolo 1. Hrvatske lige istok u kojemu su od osam utakmica odigrane tek četiri, dok su ostale četiri zbog koronavirusa odgođene.

Od ekipa iz naše županije igrao je samo Mihovljan, koji je bez poslom spriječenoga svojega najboljeg igrača Nine Bujana gostovao u Brestovcu i od istoimenoga domaćina izgubio rezultatom 4:2, a istovjetan poraz je u drugoj utakmici doživio i od Strmca u Novoj Gradišci.

Sastav u kojemu su nastupali Nikola Mikac i mladići Matija Strbat i Noa Vresk je protiv Brestovačana dobro krenuo i prvi krug vodio 2:1, a zatim igru parova i slijedeće dvije partije izgubio.

Drugačiji slijed je imala utakmica protiv Novogradišćana u kojoj je bio u stalnom minusu i tek mu je kod vodstva domaćina od 3:1 pobjedom od 3:0 nad najboljim domaćim igračem Stanićem tračak nade donio Noa Vresk.

MSTC Čakovec i Putjane su trebale gostovati kod Mladosti u Petrinji, ali su imali previše igrača u samoizolaciji da bi sklepali ekipe pa su morali zatražiti odgode utakmica. (ff)

Ostavi komentar