18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

STOLNI TENIS: Uspješniji gosti, neodigrana utakmica 3. lige u Mihovljanu

U 6. kolu s 16 pobjeda i 3 neriješena ishoda uspješniji su bili, koji su naročito dominirali u 2. i 3. ligi. Utakmica između Mihovljana 5 i Donjega Kraljevca 2 u 3. ligi nije odigrana, jer su Kraljevčani naišli na zaključanu dvoranu pa će vjerojatno susret dobiti bez borbe.

U 1. ligi tri pobjede domaćih i dvije gostiju. Vodeći Mihovljan 3 Prima biro je u derbiju, uz po tri dobivene partije Nine Bujana i Tomislava Marušića te dvije Noe Vreska, bio uspješniji od MSTC Čakovca 2, a s bodom zaostatka ga prati ZEN-Šenkovec 2, nakon što je u gostima s maksimalnih 10:0 deklasirao HE-DRU 1. Nedaju  se niti treće plasirane Putjane Brid, koje su bile bolje od Nedelišća 1, svoju treću pobjedu je, s visokih 8:2, uknjižio novajlija u ligi Hodošan 1, a gostujućom pobjedom nad Mihovljanom 2, uz tricu Igora Vesenjaka, osigurava se i drugi novajlija, Goričan 1.

Nakon poraza u 1. kolu u 2. ligi je USTA Belica 1, na krilima Gorana Martineza i  Miljenka Vračara, protiv HE-DRE 4, upisala petu uzastopnu pobjedu. Zahvaljujući kiksu Kos-Kotoribe 2, koja je izgubila bod od Čakovca 2, Beličanci su izbili na prvo mjesto s istim brojem bodova kao i Kotoripčani i bodom više od Čakovčana. Pobjedama su im se približili Zasadbreg 1, koji je u gostima bio bolji od ZEN-Šenkovca 3,  i Mala Subotica 1 gostujućom pobjedom nad ŠŠK Čakom.

U 3. ligi u sve četiri odigrane utakmice su slavili gosti. Prelog 1, visokom pobjedom u gostima nad Nedelišćem 1, i ZEN-Šenkovec 4, mnogo težom nad Čakovcem 4, uz tricu Maje Trupković, su na vrhu bodovno poravnati preskočili Čakovčane. HE-DRA 2 je, uz tricu Danijela Matjačića, bila bolja od Čakovca 5, koji je sa šest poraza ostao prikovan za dno tablice, a Lopatinec 2 se s dva osvojena boda protiv Hodošana 2 probio na peto mjesto. Neodigranu utakmicu Mihovljan 5 – Donji Kraljevec 2 smo spomenuli u uvodu, a o njenoj sudbini će nakon očitovanja Mihovljančana odlučivati Liga odbor.

Mihovljan 4 i Lopatinec 3 su u 4. ligi osvojili nove pobjede i još su neporaženi, Mihovljan s jednom, a Lopatinčani s dvije neriješene utakmice. Prvi su u režiji Hane Zadravec i Bojane Kolarić u gostima bili bolji od Goričana 3, a Lopatinčani, uz trice Franje Štefičara i Nenada Perka,tek s jednom izgubljenom partijom od Preloga 2. Vjerno ih prate dva putjanska sastava. Četvrti je pobijedio sedmu klupsku ekipu i s neznatnim je zaostatkom na trećem mjestu, a  treći je malo posustao, nakon što je u svojoj dvorani izgubio bod od Čakovca 3. U utakmici ekipa iz donje polovice tablice ZEN-Šenkovec 5 je s maksimalnih 10:0 potukao drugu ekipu USTA Belice i nakon dva tijesna poraza slavio prvu pobjedu.

U 5. ligi četiri rezultata 6:4. Vodeći Čakovec Rozika biro je iznenađujuće poražen od Donjega Vidovca 2, kod kojega je tricom blistao Zoran Matulin, a dvicu osvojio Matej Šlibar, pa su ga na tablici preskočili Kos-Kotoriba 4, nakon što je, uz tricu Stanislava Sovića i dvije dobivene partije Dragana Rajhera, savladala HE-DRU 3 te Sveta Marija 1, koja je pobijedila Donji Vidovec 1. Dragoslavec Breg je u derbiju začelja bio bolji od Donjega Kraljevca 1 i upisao svoju drugu pobjedu, a u srazu ekiopa iz sredine tablice Mala Subotica 2 je osvojila oba boda protiv Čakovca 6 pa su se izjednačili na tablici.

U 6. ligi Goričan 2 i USTA Belica 3 su još uvijek na maksimumu, ali su Gorčenci s utakmicom više vodeći. U 6. kolu vodeći su tek s jednom izgubljenom partijom deklasirali fenjeraša, Čakovca Staru vagu, a Beličanci slavili protiv Putjana 5. Treće plasirani Lopatinec, uz tricu Dragana Raića, je bio bolji od Svete Marije 2, a od četvrtoga do šestog mjesta su s Putjanama 5 bodovno izjednačeni Nedelišće 3, koji je bio slobodan i Kos-Kotoriba 5, nakon što je u gostima s Goričanom 5 podijelila bodove.

7.liga je odigrala prvo kolo drugoga dijela prvenstva. Sveta Marija 3 ser uz tricu Nikole Mustača pobjedom od 6:4 osvetila mladim Kotoripčankama za poraz u 1. kolu, i izbila na prvo mjesto. Prelog 3 je ponovo bio bolji od Preloga 4 i tricama Nevena Šafarića i Tina Matića slavio 8:2 pa se bodovno izjednačio sa Zasadbregom 2, koji je bio slobodan. (Franjo Flac)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE