STOLNI TENIS: U subotu kreću međimurske lige

ZEN-Šenkovec 2 (Božidar Krnjoul, Rinaldo Jurinec, Zoran Vidović i Matija Barić) - prvaci 1. lige u sezoni 2018 - 2019.

Ove subote, 12. listopada, počinje nova sezona u međimurskim stolnoteniskim ligama, koje će u novoj sezoni imati tri ekipe manje, jer se nisu prijavile ekipe Goričana 4, Mihovljana 6 i Preloga 5 pa će, u odnosu na prošlu sezonu, u natjecanju biti njih 65.

Odlukom Izvršnog odbora Međimurskoga stolnoteniskog saveza 1. liga se ponovo vraća na 10 ekipa pa je zbog toga došlo do velikoga pomicanja iz nižih u više lige, iz 2. u 1. ligu, zbog ispadanja samo jednoga sastava, njih 3, a iz ostalih po 4 ekipe.

Zato manjega broja prijava 7. liga će imati samo 5 ekipa, koje će, za razliku od prvih 6 koje igraju dvostrukim bod sustavom, igrati četverostruko. Dogovoren je produžetak suradnje s našim novinama pa će se šestu sezonu uzastopno lige igrati pod nazivom Međimurske lige Međimurske novine. Njihov voditelj će i petnaestu sezonu uzastopno biti Franjo Flac, koji će vas u našim novinama i na web stranici redovito obavještavati o rezultatima liga, a i ostalim rezultatima iz međimurskoga stolnog tenisa. Franjo Flac

Ostavi komentar