STK Goričan organizira otvoreni turnir u stolnom tenisu prijavite se

stolni tenis
Pozvani ste na otvoreni turnir u stolnom tenisu u Goričan

Stolno teniski klub Goričan organizira otovreni turnir u stolnom tenisu u nedjelju 22. rujna s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Goričan.

Pravo nastupa imaju svi registrirani odnosno neregistrirani igrači i igračice. Veterani/veteranke mogu nastupiti u svojoj starosnoj kategoriji te u apsolutnoj kategoriji i u kategoriji parova (jedna prijavnina za sve). Ako u nekoj kategoriji ne bude dovoljno natjecatelja oni se pridružuju mlađoj kategoriji. Veteranske i apsolutne kategorije imaju i utješni dio, dok parovi nemaju utješni dio.

U pojedinačnom dijelu natjecanja natjecatelji će biti razvrstani po skupinama gdje se sastaju svatko sa svakim, a prva dva iz svake skupine nastavljaju natjecanje klasičnim KO sustavom. Igra se s plastičnim lopticama DHS D40+. S obzirom na veličinu dvorane igra se na 10 stolova. Izvlačenje u 9:30 na licu mjesta.

Organizator će odrediti nositelje prema sljedećim kriterijima: 1. Rang lista HSTS-a, MSTS-a, Sokaz-a, … 2. Osobna procjena Vrhovnog suca. Svi susreti igrat će se na 3 dobivena seta. Turnir će se igrati prema odredbama Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a. Igrači nastupaju na vlastitu odgovornost pa se stoga preporuča da naprave liječnički pregled prije nastupa na turniru.

Prijave na turnir se primaju do pola sata prije početka turnira direktno na licu mjesta ili na email: [email protected] ili na broj telefona 099 211 7797 Josip Đuran.

Nagrade: za četiri prvoplasirana igrača i igračica u svakoj kategoriji organizator je osigurao pehare, a najbolji u utješnom dobivaju medalje. Prijavnina za nastup na turniru iznosi 80,00 kuna, a osim igranja uključuje i ručak (ćevapi i prilog u lepinji 12 – 13 sati), ako netko ne želi ručak onda je prijavnina 50 kuna i plaća se organizatoru prije početka turnira.

Kategorije:

Muški pojedinačno – razigravanje po skupinama i dalje kup sustav, isto i u utješnoj dijelu
a) 40 – 49 g. u 10 sati
b) 50 – 59 g. u 10 sati
c) 60 – 64 g. u 10 sati
d) 65 – 69 g. u 10 sati
e) 70 – 74 g. u 10 sati
f) 75 – 79 g. u 10 sati

Žene pojedinačno – razigravanje po skupinama i dalje kup sustav, isto i u utješnoj dijelu
g) do 49 g. u 10 sati
h) od 50 g. u 10 sati

Apsolutna kategorija
Muški pojedinačno – odmah se igra kup sustav, isto i u utješnom dijelu
i) svi igrači seniori i veterani zajedno bez starosnog ograničenja u 13 sati

Apsolutna kategorija
Žene pojedinačno – odmah se igra kup sustav, isto i u utješnom dijelu
j) sve igračice seniorke i veteranke zajedno bez starosnog ograničenja u 13 sati
Parovi – mještoviti parovi odmah se igra kup sustav bez utješnog dijela
k) svi igrači i igračice zajedno bez starosnog ograničenja u 15 sati

Ostavi komentar