Na nedavnom polaganju ribičkog ispita, koje je održano u ribičkom domu Klena iz Svete Marije, prijavio se neočekivano velik broj kandidata, njih skoro 40. Uz roditelje i prijatelje ribički je dom bio prepun.

Pozitivno je za ribolovni sport da je od prisutnih bilo 15 mladih kandidata koji su navršili kadetski uzrast i ulaze u kategoriju juniora. I članovi komisije za polaganje ispita (Darko Oreški, Ivan Varga i Stjepan Lisjak) bili su iznenađeni brojem prijavljenih kandidata.To je za ribolovni sport nada i priznanje da će se u budućnosti mladi, a i stariji, više kretati, uživati u prirodi i baviti se zdravim ribolovnim sportom. Svi prijavljeni kandidati ispit su uspješno položili.

U vrijeme trajanja ispita roditelji i prijatelji koji su dovezli kandidate mogli su kupiti ribolovne dozvole za 2017. godinu. Dozvole za sportski ribolov Klen iz Svete Marije prodaje kod istih prodavatelja kao i prošle godine, a početkom sezone ribolova na pastrve (1. ožujka) dozvole će se prodavati i u ribičkom domu Kluba. Cijene dozvola i članskih iskaznica za 2017. godinu ostale su iste kao i prošle godine.

Ostavi komentar