11.7 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

ŠPORTKO ZA BEBE NA ČAKOVEČKIM BAZENIMA: Upisi u tijeku!

Udruga za šport djece i mladeži iz Čakovca poziva sve roditelje beba od 4 do 11 mjeseci starosti na upis u novu sezonu ŠPORTKO BEBA.

Program koji se dugi niz godina provodi na čakovečkim Gradskim baznima ulazi u svoju 21. sezonu, a osnovni cilj je omogućiti bebama i njihovim roditeljima vježbanje ciljanom igrom u vodi.

Bebe se nakon rođenja mogu vrlo rano uključiti u program jer kod njih ne postoji strah od vode. Iz Udruge za šport djece i mladži poručuju kako su brojna istraživanja potvrdila da se vježbanjem u vodi pozitivno utječe na psihofizičko zdravlje djece, razvija se osjećaj pripadnosti skupini, povećava se koncentracija i brzina reakcije kao i motorički razvoj. Vježbanjem se uči plutanje uz minimalnu asistenciju roditelja, zadržavanje daha prilikom ronjenja i izvođenja prsnog pokreta nogama (žabica) u Fredovom swimtrainer obruču za obuku plivanja. 21. sezona ŠPORTKO BEBA započet će s radom 16. rujna, a u tijeku su upisi koji traju do 9. rujna ili do popunjenja predviđenih kapciteta

Upisi se vrše slanjem poruke koja sadrži ime i prezime bebe, datum rođenja, ime roditelja, adresu i broj mobitela u inbox poruci facebook profila Športko UŠDM. Program se provodi osam tjedana uzastopce po jedan trening, uz stručno trenersko vodstvo od 35 minuta, tjedno.

Cijena programa iznosi 600 kuna, a uključuje i osam ulaznica za roditelja koji vježba s djetetom. Iznos je potrebno uplatiti do 8. rujna, a dan kasnije s početkom u 17 sati bit će održan roditeljski sastanak na Gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu na koji je potrebno donijeti potvrdu o uplati. Gost tog roditeljskog sastanka bit će poznati čakovečki pedijatar Igor Šegović.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE