1.2 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

FOTO: 2. turnir vrtića u Novakovcu okupio 300-tinjak djece

U organizaciji Škole nogometa DINAMO-ZELENKO i udruge MEGIBA održan je 2. turnir vrtića Međimurske županije.

Turnir je upriličen u prekrasnom prirodnom okruženju stadiona Drvarium u Novakovcu.

Cilj turnira je zajedničko druženje i cjelodnevni izlet vrtićaraca, dok je sam rezultat bio u drugome planu. Na turniru je predstavljeno 300-njak vrtićaraca uz pratnju njihovih 50-tak odgojiteljica.

Sama ceremonija otvaranja održala se u 10:00, kada su se predstavile vrtićke ekipe uz nastup mažoretkinja Murskoga Središća i Selnice. Prošlogodišnji pobjednik turnira, ekipa DV Maslačak Mursko Središće donijela je prijelazni pehar koji su „imali na čuvanju“ u njihovom vrtiću tokom prošle godine.

Na turniru je nastupilo 24 vrtićkih ekipa koje su bile podijeljene u 4 grupe. Svako dijete prijavljeno na turnir dobilo je medalju, a 3 prvoplasirane ekipe iz svake grupe pehar za njihov vrtić. Pobjednici grupa razigravali su za ukupnoga pobjednika i dobitnika prijelaznoga pehara. Tako je ukupni pobjednik postao DV Smješko Sveti Martin na Muri.

Posebno zanimljivo je bilo i natjecanje u potezanju užeta za roditelje. Svaka ekipa je bila sastavljena od 4 ženska i 4 muška člana. Veliko finale pretvorilo se u susjedski derbi između DV Mala Tratinčica Podturen i DV Jelenko Domašinec, a roditelji DV JELENKA osvojili su pehar za svoj vrtić.

Treba naglasiti sponzore i donatore za turnir: Međimurska Županija, Općina Podturen, Općina Domašinec, Međimurski nogometni savez, MEGRAD 3B d.o.o., CAFFE PARK’S, IZGRADNJA d.o.o., KABEL MONT d.o.o., OPG SLAVIČEK, MESNICA KIŠ, MESNICA MIHALIĆ, BAJZOVI DVORI, DIRECTA pametna tehnička rješenja, ROĐENDAONICA BIDRICA, FRIZERKI STUDIO JASMINA, ULJARA BISTER, SKANDAL BEND.

– Želimo zahvaliti voditeljima natjecanja, sucima, instruktoru Međimurskog nogometnog saveza g. Damiru Lepenu, a posebno roditeljima djece kategorija vrtići, predpočetnici i početnici škole nogometa DINAMO-ZELENKO, bez čije pomoći i angažmana ovakva manifestacija ne bi mogla biti realizirana.

Navedena manifestacija će zasigurno djeci ostati u trajnom sjećanju, a osmijesi na dječjim licima organizatorima najveća su nagrada.

Vidimo se dogodine na 3. turniru vrtića, poručuju organizatori. (ŠN DINAMO-ZELENKO)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE