Sedmo mjesto Marte Novak na kadetskom TOP 12

Stolnoteniski klub Šenkovec je u subotu i nedjelju bio organizator turnira TOP 12 najboljih kadetkinja Hrvatske na kojemu je dobar nastup zabilježila njegova članica Marta Novak.

Pod trenerskom palicom Anje Novak ona je osvojila sedmo mjesto, s istim skorom od pet pobjeda i šest poraza kao i Dora Popec iz Jadranova, ali je Dora bila šesta zbog pobjede u međusobnom susretu.

Marta je uz Senu Smailji iz riječkih Srdoća, koja je bila peta, i Marlu Vidaković iz osječke Olimpije, koja je osvojila osmo mjesto, još uvijek mlađa kadetkinja pa je zbog toga ovakav plasman još vrjedniji. Inače, sva tri pokala na turniru su osvojile igračice varaždinskih klubova pa je Ivona Štriga iz STK Varaždina sa svih jedanaest pobjeda bila prva, Bruna Borovec iz RR Starra s deset pobjeda i jednim porazom druga, a Ivonina klupska kolegica Lucija Sitar s devet pobjeda i dva poraza treća.

Turnir je bio odlično organiziran, otvorili su ga i na kraju podijelili pokale predsjednik kluba Dražen Korent i načelnik Općine Saša Horvat, a voditelj, glavni sudac i delegat bio Mladen Vidović iz Mihovljana.

Poredak: 1. Ivona Štriga (VŽ) 11/0, 2. Bruna Borovec (RR Starr Varaždin) 10/1, 3. Lucija Sitar (VŽ) 9/2, 4. Hanna Lončarević (TIS Zagreb) 8/3, 5. Sena Smailji (Srdoći Rijeka) 6/5, 6. Dora Popec (Jadranovo) 5/6, 7. Marta Novak (Šenkovec) 5/6, 8. Marla Vidaković (Olimpija Osijek) 4/7, 9. Jelena Vukelić (VŽ) 4/7, 10. Nuša Stojanović (TIS) 3/8, 11. Valentina Piršlin (Koprivnica) 1/10, 12. Ema Fučkar (Zabok) 0/11.

Franjo Flac

Ostavi komentar