15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Sastao se Izvršni odbor MNS-a

U prostorijama Gradskih bazena „Marija Ružić“ u Čakovcu je 21. srpnja održana 7. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza. Većina točaka dnevnog reda odnosila se na pripremu nadolazeće sezone 2022/2023.

Predsjednik Komisije za licenciranje Dražen Posavec podnio je izvještaj o izvršenom pregledu uvjeta u svim klubovima, na temelju čega je donijeta odluka o sastavu svih Međimurskih nogometnih liga. U natjecanje je uključeno ukupno 65 klubova – Premier MNL (16), 1. MNL (16), 2. MNL (16), 3. MNL – A (8) i 3. MNL – B (9).

Usvojene su liste sudaca i delegata za sezonu 2022/23., te je imenovano rukovodstvo natjecanja. Odlukom Izvršnog odbora povjerenik natjecanja za seniorska natjecanja, a ujedno i povjerenik za suđenja za natjecanja mlađih uzrasta i veterana biti će Igor Križarić. Funkciju povjerenika za natjecanja mlađih uzrasta i veterana vršit će Darko Jambrović, koji će ujedno na funkciji disciplinskog suca zamijeniti Hrvoja Novaka.

Povjerenik za suđenje seniorskih natjecanja biti će Marin Horvat, a odlučeno je i da će na funkciji povjerenika za registracije Darko Jambrović zamijeniti Igora Križarića, te da će novi predsjednik Komisije za žalbe biti Hrvoje Novak.

Izvješće o radu u proteklom razdoblju podnio je Damir Lepen Jurak, instruktor Međimurskog nogometnog saveza. U svojem izlaganju Lepen Jurak izvijestio je o provođenju selektivnih procesa, formiranju liga i kalendara natjecanja za mlađe uzraste, te o aktivnostima unutar Zbora nogometnih trenera Međimurske županije.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE