15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Rukometaš Bruno Levak potpisao za njemački Aurich

Nakon što je prošle sezone igrao u Austriji, Bruno Levak karijeru nastavlja u ambicoznom njemačkom trećeligašu Aurichu na sjeveru zemlje.

U Njemačkoj je rukomet među najbolje praćenim sportovima, pa je tako i velika konkurencija za igranje 1. i 2. Bundeslige.

Levak je po dolasku u Aurich zaigrao u pripremnoj utakmici upravo protiv jednog njemačkog drugoligaša i položio ispit zabivši 6 golova uz nekoliko asistencija.

Ambiciozni mladi rukometaš iz Čakovca dolazi iz rukometne obitelji pa nije ni čudo što je i sam krenuo tim koracima, a glavni cilj karijere mu je zaigrati upravo njemačku Bundesligu. S ovim potpisom koji mu je osigurala njegova menadžerska agencija na oku je najjačim klubovima.

Sad je sve na njemu da napravi još jači iskorak. 

– Od malih nogu tata me vodio po treninzima i utakmicama i tu se već rodila moja ljubav i strast prema rukometu. Sa 6 godina krenuo sam s prvim treninzima u RK San Sportu iako tada za moje godište još nije ni bilo treninga. Trenirao sam sa starijim uzrastima i puno učio od njih. Tako mi je danas primarna pozicija srednji vanjski.  

Nakon domaćih klubova, godinu dana proveo je u austrijskom drugoligaškom klubu HC Bruck, a sada je odlučio da je vrijeme za nove izazove. Novi klub mladog Čakovčanca od sada je njemački Aurich.  

– Potpisao sam na godinu dana, a dalje ćemo vidjeti. Samo da bude zdravlja i minutaže, poručio je Levak. 

Korak po korak i nadamo se da ćemo na našeg Međimurca biti ponosni kao i do sad!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE